Megoldatlan

Kátyúk és útszélrepedések Boldogtanyán (Bagoly utca, Bagoly utcából Vadász utcába vezető szakasz, Erdősor utca)

Kedves Járókelők!
A probléma örök. Utcáinkban évente egyszer felvonulnak aszfaltjavító brigádok, és átmeneti megoldásként betömögetik a kátyúkat, feltöltik az útszéleket. Persze a fagy, a hanyag munka és kitiltott de mégis erre közlekedő súlyos tehergépjárműveknek köszönhetően ezek nem tartós megoldások, általában egy éven belül széttöredeznek és lehet kezdeni újra a bejelentéseket. Ezév áprilisban jeleztem, fényképekkel dokumentálva, hogy a Bagoly utca, Erdősor utca vonalon milyen úthibák javítására volna szükséges. Az erre kapott május 3.-án íródott válasz a következő volt (ügyszám: KÜ18-P/17-2056):
"A szakterület tájékoztatása szerint
Az elmúlt hetek kátyúzása során az utcák balesetveszély szempontjából érintett úthibáinak javítását állt módukban elvégezni. A tél folyamán rendkívül nagy volumenű romlás következett be a város útjain, különös tekintettel az aszfalt burkolatú utakra. Így első ütemben a legsürgősebb javításokat végezik. A képen látható keréknyomban elhelyezkedő kátyú betömését szem előtt tartják, azonban az egyes útszélrepedésekkel, kisebb süllyedésekkel csak a a balesetveszélyes útszakaszok helyreállítása után tudnak foglalkozni.Ütemezve 2017.09.30-ig.
Türelmét köszönjük .
Üdvözlettel..."
Mint ahogy az várható volt, sajnos azóta semmi nem történt. Abban bízom a járókelőn keresztül talán megsürgethető ez a folyamat.
Bizakodva,
Vidovszky Emma

Probléma helyszíne
Szentendre Bagoly u. 16

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Tóth Sándor elküldte az ügyet az illetékesnek: Szentendre Önkormányzata

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére