Megoldatlan

Terelőtáblák

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS - 2023.11.18.

Szia Beatrix!

Valószínűleg mindkét irányba, mindkét oldalon elnnie kellene "Kikerülési irány” táblának, mely azt jelzi, hogy a táblát – illetőleg azt az akadályt vagy egyéb tárgyat, amelyen a táblát elhelyezték – a táblán levő nyíl által jelzett irányban kell kikerülni, valamint ezen kívül mindkét irányból ki kellene helyezni az „Útszűkület” táblát is, mely azt jelzi, hogy az úttest szélessége a megelőző útszakaszhoz képest számottevően csökken.

A probléma megoldásában valószínűleg Szeged Önkormányzata lehet a segítségedre, hiszen ők intézkedhetnek a táblázás megváltoztatásáról, így számukra küdjük el a bejelentésed.

Köszönjük, hogy fontosank tartod a lakókörnyezeted rendbentartását!

Üdv:
Balázs

----------

Kedves Járókelő-csapata!

Már egy jó ideje foglalkoztat a kérdés, vajon tényleg így kell-e kitáblázni egy ilyen lassítót? Kérlek, ne haragudjatok, hogy ilyen butasággal zaklatlak benneteket, de én úgy gondolom rossz oldalra tették a terelő táblákat, hiszen így a veszélyes és sötétben nem is igazán jól látható padka felé tereli a közlekedőket. Nem értek hozzá, lehet, hogy butaság amit írtam, kérlek benneteket, ha egyetértetek velem és érdemesnek tartjátok rá, akkor továbbítsátok a megfelelő a helyre a kérést: helyezzék a megfelelő helyre a táblákat mindkét lassítónál Szegeden, a Törő utcában!

Köszönettel,
B.Beatrix

Probléma helyszíne
Szeged Törő u. 38

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Szeged Önkormányzata

  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés leírását "Kedves Járókelő-csapata! Már egy jó ideje foglalkoztat a kérdés, vajon tényleg így kell-e kitáblázni egy ilyen lassítót? Kérlek, ne haragudjatok, hogy ilyen butasággal zaklatlak benneteket, de én úgy gondolom rossz oldalra tették a terelő táblákat, hiszen így a veszélyes és sötétben nem is igazán jól látható...

  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Szeged Önkormányzata"-ra.

  • Bertalan Balázs hozzászólt a bejelentéshez.

    Szia Beatrix!

    Valószínűleg mindkét irányba, mindkét oldalon elnnie kellene "Kikerülési irány” táblának, mely azt jelzi, hogy a táblát – illetőleg azt az akadályt vagy egyéb tárgyat, amelyen a táblát
    ...
  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés állapotát "Feldolgozás alatt"-ról "Kiegészítésre vár"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére