Megoldatlan

Elhanyagolt zöldterület

Anonim Járókelő

Tisztelt Városgondnokság!

A Füredi csomópont autóbuszmegálló környezetében végzett távhő vezeték építési munkálatok után nem megfelelően állították helyre a zöldterületet.
Több helyen beton, sóder törmelék található a zöldterületnek kialakított helyen, valamint az ide terített talaj sem termőtalaj, ebben fű az életbe nem fog nőni.
A terület kialakítása sem megfelelő, hiszen a bedolgozattlan talajt az eső egyenesen a főútra mossa a gyalogjárdán keresztül.

Kérem, terveztessenek a területre egy lépcsőzetes támfal virág/csere ágyást ami megfogja a talajt, valamint egy komplex a buszmegálló környezetének felújítását.
Az úttest szegélyezése alacsony, nem megfelelő magasságú megnehezíti a le illetve felszállást az autóbuszokra, cserélni kell. Járdát, buszmegálló területét térkövezni, megfelelő helyeken parkosítani, cserjéket ültetni.

A Füredi csomópont a második legforgalmasabb tömegközlekedési csomópont a városban a vasútállomás/autóbusz-állomás után, mégis mind a 4 buszmegálló környezete elképesztően elhanyagolt, csúnya.

Probléma helyszíne
Kaposvár Kaposvár

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Városgondnokság (Kaposvár)

  • Bardócz Csaba elküldte az ügyet az illetékesnek: Városgondnokság (Kaposvár)

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére