Megoldatlan

Poros zúzott kő útburkolat - nincs vízelvezetés, árvíz az utcán - járhatatlanság

Anonim Járókelő

Kedves Járókelő.hu csapata!

A következő képek Érd Gyula utca Töhötöm és Ferenc utcai szakaszán készültek. Az út burkolata zúzott kő, ami már egyre több helyen kátyús is egyébként. A Gyula utca további szakasza aszfalt borítású, sőt egy szakaszon az óvoda előtti részen, kb: 200m hosszúságban viacolor térkő borítású! Sajnos a képen látható szakaszára már nem jutott az aszfalt burkolatból. Hosszú évek óta nem történik semmi a megfelelő burkolat kialakítása érdekében. Pedig az aszfalt is elegendő lenne, nincs szükség viacolorra. Az itt közlekedő autók miatt nagyon sok a levegőben a por, ami elég kellemetlen és egészségtelen is a járókelők és az itt lakók szempontjából is.

Továbbá az utca egyik oldalán a vízelvezető árok nincs kiburkolva és kellően kiásva és ezért mivel a Töhötöm utca irányába lejt a Gyula utca a lezúduló csapadék miatt az árok vízelvezetésének hiányában nem tud elfolyni a csapadékvíz így az utcán gyülemlik fel ami járhatatlanná teszi az utcát esőzések alkalmával. A múlt nyáron(2018) több alkalommal a lezúduló csapadék miatt az utca ezen része vízben állt, ahogy az a képen is látható. Ezután
az érintett szakaszt fertőtleníteni kellett az eső után itt maradó hulladék szemét és poshadt víz miatt.
Az ezen az útszakaszon élők és közlekedők is szeretnének európai színvonalú utakon közlekedni és kérjük a tisztelt Érdi Önkormányzatot ezt az évek óta létező állapotot mielőbb megszüntetni szíveskedjenek és megoldást eszközölni.

Köszönjük a járókelő.hu csapatának, hogy segít felhívni a figyelmet a problémára és a mielőbbi megoldást elősegíteni.

Probléma helyszíne
Érd Gyula u. 1

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Balla Imre elküldte az ügyet az illetékesnek: Érd Önkormányzata

  • Balla Imre elküldte az ügyet az illetékesnek: Érd Önkormányzata

  • Balla Imre megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Érd Önkormányzata"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére