Megoldatlan

Hiányzó gyalogos-átkelőhely

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2021.10.28

A Debreceni Egyetem Egyetem téri főépületénél a B porta kijáratánál balesetveszélyes a gyalogosok közlekedési lehetősége, hiszen semmi nem jelzi az autósok számára (pl.: tábla, gyalogátkelőhely felfestése), hogy itt gyalogos közlekedésre kell számítani. A hallgatók közül sokan érkeznek busszal, villamossal, melyek megállóihoz ezt az útszakaszt szintén érinteni kell, tehát egy forgalmas részről van szó, de a gépjárműforgalom sem kisebb, így gyakran kerülnek konfliktusba az autósok és gyalogosok, ami megfelelő táblákkal és útburkolati jelekkel megelőzhető lenne.
A mellékelt képen a jelenlegi, illetve a 10 évvel ezelőtti állapot látható. Feltűnő különbség, hogy 2011-ben is ugyan már kopottan, de még látszott a kijelölt gyalogos-átkelőhely, illetve vélhetően a pirossal jelzett táblák is a gyalogosok biztonságát szolgálták egy elsőbbségadás kötelező, valamint egy kijelölt gyalogos-átkelőhely KRESZ tábla személyében.
Kérem amennyiben a lehetőségük engedi fontolják meg, hogy elsősorban az egyetem polgárainak érdekében, biztosítsák a biztonságos gyalogos közlekedést feltételeit egy kijelölt gyalogos-átkelőhely táblával és az ehhez tartozó útburkolati jel felfestésével, ezzel is segítve az egyik legelterjedtebb fenntartható közlekedési módot a gyaloglást.

Probléma helyszíne
Debrecen Nagyerdei krt. 96

Hozzászólások

  • Jónás Zoltán lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

    A panaszokról és közérdekű bejelentésekről szóló 2013. évi CVXV. törvény által meghatározott 30 napos válaszadási határidőt a címzett 60 nappal túllépte, így a bejelentést Megoldatlan státusszal zártu...
  • Turiné Antal Csilla elküldte az ügyet az illetékesnek: Debreceni Egyetem

  • Turiné Antal Csilla megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Debrecen Önkormányzata Városüzemeltetési Osztály"-ról "Debreceni Egyetem"-ra.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Sajnálatos, hogy ennyire nem számít a Városüzemeltetési Osztálynak az ügy, hogy lassan 3 hónapja nem válaszolnak. Érdemes lenne elküldeni az egyetemnek is, hátha őket jobban lázba hozza a saját hallga...
  • Turiné Antal Csilla elküldte az ügyet az illetékesnek: Debrecen Önkormányzata Városüzemeltetési Osztály

  • Turiné Antal Csilla megváltoztatta a bejelentés leírását "A Debreceni Egyetem Egyetem téri főépületénél a B porta kijáratánál balesetveszélyes a gyalogosok közlekedési lehetősége, hiszen semmi nem jelzi az autósok számára (pl.: tábla, gyalogátkelőhely felfestése), hogy itt gyalogos közlekedésre kell számítani. A hallgatók közül sokan érkeznek busszal, villamossal...

  • Turiné Antal Csilla elküldte az ügyet az illetékesnek: Debrecen Önkormányzata Városüzemeltetési Osztály

  • Turiné Antal Csilla megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Debrecen Önkormányzata Városüzemeltetési Osztály"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    1
    Válaszra vár
    1

    Lekopott felfestés

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Magyar Közút (Debrecen)
    Március 15. utca
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Nem jelölt útzár

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Debreceni Vízmű Zrt.
    Verseny utca
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Rendszeres gyorshajtás

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Debrecen Önkormányzata Városüzemeltetési Osztály
    Teleki utca
  Vissza az oldal tetejére