Válaszra vár

Aszfalt süllyedés

FRISSÍTÉS 2021.06.10

Kérem a városüzemeltetést értesíteni, hogy a Kishegyesi útról a lámpánál lefordulva az 50 számhoz a szerviz útra egy keresztirányú megsüllyedés van az úton. A külső sávok már annyira megvannak süllyedve, hogy kiszakad a futómű az autó alól. Nagyon zavaró ezt napi szinten átélni, kikerülni nem lehet. Gondolom valami közmű csatorna miatt volt átvágva régebben és ez kezdett süllyedni. Kérem javítsák úgy ki, hogy síkba kerüljön az út. Köszönöm.

Probléma helyszíne
Debrecen Kishegyesi út 50

Mapillary

Mi az a Mapillary?
Fotózd be az egész utcát Mapillaryvel
Ehhez a bejelentéshez nem találtunk közeli utcaképet. Töltsd le a telefonodra a Mapillary utcakép-készítő alkalmazást, készíts nekünk a helyszínről új utcaképeket, és a Járókelőn beágyazzuk őket a kátyúbejelentések alá.
Irány a Mapillary

Hozzászólások

  • Turiné Antal Csilla elküldte az ügyet az illetékesnek: Debrecen Városüzemeltetési Osztály

  • Turiné Antal Csilla megváltoztatta a bejelentés leírását "Kérem a városüzemeltetést értesíteni, hogy a Kishegyesi útról a lámpánál lefordulva az 50 számhoz a szerviz útra egy keresztirányú megsüllyedés van az úton. A külső sávok már annyira megvannak süllyedve, hogy kiszakad a futómű az autó alól. Nagyon zavaró ezt napi szinten átélni, kikerülni nem lehet. Gondolom valami közmű csatorna miatt volt átvágva régebben és ez kezdett süllyedni. Kérem javítsák úgy ki, hogy síkba kerüljön az út. Köszönöm."-ról "FRISSÍTÉS 2021.06.10 Kérem a városüzemeltetést értesíteni, hogy a Kishegyesi útról a lámpánál lefordulva az 50 számhoz a szerviz útra egy keresztirányú megsüllyedés van az úton. A külső sávok már annyira megvannak süllyedve, hogy kiszakad a futómű az autó alól. Nagyon zavaró ezt napi szinten átélni, kikerülni nem lehet. Gondolom valami közmű csatorna miatt volt átvágva régebben és ez kezdett süllyedni. Kérem javítsák úgy ki, hogy síkba kerüljön az út. Köszönöm."-ra.

  • Egri Béni hozzászólt a bejelentéshez.

    Kérem újraküldeni, mert nem történt semmi intézkedés.
    Köszönöm.
  • Turiné Antal Csilla elküldte az ügyet az illetékesnek: Debrecen Városüzemeltetési Osztály

  • Turiné Antal Csilla megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Debrecen Városüzemeltetési Osztály"-ra.

  • Egri Béni bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére