Megoldott

Forgalom ésszerűsítése az IT Services körül

Decemberben megváltoztatták a forgalmi rendet az IT Services Hungary Kft körül, egyirányúsították az utakat. A parkolóhelyekre nagy szükség volt, alapvetően üdvözlendő a változás, viszont lehetne rajta javítani egy jelentőset. Jelenleg ugyanis bárki, aki behajt az IT Services-hez, kénytelen kifele jövet tenni egy kis híján 1 km-es tiszteletkört, ez napi szinten több száz autó.

A mellékelt képen pirossal megjelöltem az egyirányú szakaszokat, zölddel pedig azt, amit kétirányúvá visszaalakítva megoldódna a probléma, minimális parkolóhely veszteséggel.

Ezenkívül a lila X-szel jelölt helyen van egy kikanyarodást segítő tükör, ami jelenleg hasznavehetetlen, mivel abban az irányban nem lehet kihajtani. Persze ha az általam javasolt módosítás megtörténne, akkor ismét hasznossá válna, amennyiben viszont nem, talán érdemes lenne meggondolni, hogy áthelyezzék a kék X-szel jelölt helyre.

Probléma helyszíne
Debrecen Unnamed Road

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Remek hírek, nagyon köszönjük a dokumentált visszajelzést!

    JK Cila, admin
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A mai napon levették az első sorompónál a kötelező haladási irány balra táblát, illetve megszűnt egyirányú út lenni az első sorompó és a Vezér utca közötti szakasz. :)
  • Járókelő Ügykezelőverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Jó dolog, ha a bejelentők tudják egymást erősíteni :)
    Cila
  • Temesi Róbert hozzászólt a bejelentéshez.

    Ez tényleg nagyon kéne. Semmi ráció nincs a jelenlegi megoldásban.
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Debrecen Önkormányzata Városüzemeltetési Osztály

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Debrecen Önkormányzata Városüzemeltetési Osztály"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére