Megoldatlan

fázis

Kedves Szakértők!

A Fórum északi bejáratától a Leány utca irányába tartva az utolsó gyalogátkelő és az azt érintő két autóssáv lámpabeállítása miatt keresem Önöket.

Míg a Fórum felé kanyarodó autók (amikből bőven sokkal-sokkal több van, mint az egyenesen tovahaladókból) már régen pirosat kaptak, a másik sávnak úgy van zöldje vagy egy percen keresztül, hogy alig jön valaki, addig a forgalmas gyalogátkelőnél hosszasan dekkolnak a csúcsforgalomban a gyalogosok, akik többen vannak, mert a Fórumból jönnek.

(Legnagyobb vicc az volt, amikor egy öreg, vánszorgó nénike szépen átsétált a piroson, és kinevetett minket, hogy mit álldogálunk, mert mint elmagyarázta, ő itt lakik a közelben, és nagyon jól tudja, hogy simán átmehet, mert a tovahaladó sávban rendszeresen úgysem jön jármű....)

Kérem, nézzék meg, lehet-e valamit korrigálni a fázisokon, hogy a gyalogosoknak ne kelljen ilyen hosszasan feleslegesen várakozniuk, míg a üres tátong az egyenesen továbbhaladó járművek részére fenntartott sáv.

Köszönöm szépen!

Járókelő Cila

Probléma helyszíne
Debrecen Rákóczi u. 19

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Debrecen Önkormányzata Városüzemeltetési Osztály

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Debrecen Önkormányzata Városüzemeltetési Osztály"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére