Válaszra vár

Bihari út egyirányúsítás, Bihari - Vikár Béla utca kereszteződésbe fekvő rendőr kihelyezési lehetőség

Üdvözlet,
A Bihari út forgalom szabályozására hívtam már fel a figyelmet korábban , csak az illetékes szerv nem reagált, így újra szeretném jelezni.
A Bihari út nem alkalmas két irányú forgalomra, szélességét tekintve, nem fér el egymás mellett 2 autó és akkor még a teherautóról nem is beszéltem, valamint az út szélén amúgy szabályosan parkoló autókról.
Veszélyesen le kell húzódni az aszfaltról a kátyús földes mélyedésekkel teli kis 50 cm es útszélre, hogy ne csattanjanak az ember autójába gyorshajtás közben .
30- as zóna, ennek ellenére ezen a keskeny út szakaszon a Vágóhíd utca felől nagyon keskeny szakaszán a Vikar Béla utca kereszteződésig, nincs betartva és betartatva a sebességkorlátozás..
Egészen a Lahner utcáig száguldanak 50-60-70 el az autók.
Jó lenne megvizsgálni a Bihari út egyirányúsításának lehetőségét illetve a Bihari és Vikar Béla utca kereszteződésbe pedig forgalom lassító fekvőrendőr kihelyezését.
Mindezt főleg azért mert nem belátható a kereszteződés, és veszélyes is a gyorshajtók miatt es fokozott rendőri jelenléttel erősíteni a 30- as sebességhatárok betartását, mérni es büntetni a szabálytalanságot, illetve traffipax/traffiboxok kihelyezésével biztosítani a biztonságos közlekedést és a renitens gyorshajtók kiszűrését megoldani.
Nagyon kérem vegyék komolyan az ismételt jelzésemet, kérésemet, továbbítani az illetékes osztály felé, es a rendőrség felé is kérem jelezni.
Segítő közreműködést a megoldásban, előre is köszönöm!

Probléma helyszíne
Debrecen Bihari u. 40

Hozzászólások

  • Turiné Antal Csilla elküldte az ügyet az illetékesnek: Debrecen Önkormányzata Városüzemeltetési Osztály

  • Turiné Antal Csilla megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Debrecen Önkormányzata Városüzemeltetési Osztály"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére