Megoldatlan

Debrecen Szent Anna utca Kandia sarkán es a Kandia utca elején kivágtak négy több mint egy méteres törzsű fát.

A négy hatalmas fát vágtak ki az elmúlt években, kettot korabban kettot , a Szent Anna utca egyirányusitasakor vágták ki, kettőnek egy speciális maró géppel a törzset is eltüntették, kimarták, a gyökeret is , ebből az egyik amelyik a sarkon volt, az esett a Szent Anna utcára.. A másik három a Kandia utcára esik, annak az első 15-20 méterre két fának a csonkja változatlanul ott van a járda szélén,egy csonkot ott is kimartak , az ut es a járda közötti savban, de a pótlás a másik oldalon is megoldható lenne. Ott bővebben van hely.Ha így halad szep lassan minden fa eltűnik.Akkor azt mondták, hogy nem egészségesek a fák…Akkor azt is ígérték, hogy vissza telepítenek fiatalabb vagy más fajta fákat, ebből semmi nem lett. Csupasz beton ami nyáron forró és porzik. Ez utobbi ket fa eltüntetése két éve történt, azóta az épületben nyáron 4-5 fokkal melegebb van, a nap éget mindent, por van.Ugyanakkor ha valaki építkezik és kivág akár egy vadon odanőtt ecetfát akkor kötelezik 4 legdrágább juhar pótlás fa beszolgaltatására, aminek a varosban semmi nyomát nem latjuk. Miközben az ilyen fákat sohasem pótolják. Japánban az ut közepén levő fát is megtartják, az ut ot megnyílik. De van ilyen Görögországban is. Hátha lehet nehany fat visszapotolni erre a trületre..Biztosan mashol is volt ilyen a Kossuth Szent Anna utcákon és az onnan nyiló kis utcakon mashol is. Ezt a négy fát en pontosan tudom, hogy hogy tünt el szép lassan….
http://wikimapia.org/10730781/hu/nagy-fa-az-út-közepén
ÜdvozlettelDr Zatik Janos Kiegészítő képeket fogok kuldeni.
most talatam olyan képet amin meg két fa megvan, ez egy átmeneti állapot, kettőt korábban vettek ki , kettőt pedig az útépítéskor.A sarki fát és a képeken a Kandian az első fát vágtak ki, ezt semmi nem indokolta.A képeken az az állapot van amikor még két fa megvolt, holnap küldök olyat s amelyiken mar mind a 4 hianyzik.

Probléma helyszíne
Debrecen Kandia u. 18

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Turiné Antal Csilla elküldte az ügyet az illetékesnek: Debrecen Önkormányzata Zöldterületi Osztály

  • Turiné Antal Csilla megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Debrecen Önkormányzata Zöldterületi Osztály"-ra.

  • Leletek Szent Anna bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére