Válaszra vár

Értelmetlen kereszteződés

Tisztelt Illetékesek!

Bejelentésem tárgya a Debrecen, Balmazújvárosi úti Decathlonnál lévő kereszteződés.

Nem tartom indokoltnak, hogy az alábbi kereszteződésben csak jobbra lehet kifordulni, utána el kell menni a Mömax hátuljánál található körforgalomig, és ott visszafordulni.

Az említett út forgalma nem indokolja, hogy ne lehessen kifordulni balra, valamint a Köntösgát sor és a Balmazújvárosi út kereszteződésénél található lámpák távolságának közelsége sem indokolja a bal oldara való kifordulás tiltását.

Valamint a kereszteződésben lévő két Stop tábla, az egyik amely a bicikli út előtt, a másik a bicikli út után közvetlenül található, jelenléte is vet fel problémákat.

Kérvényem a kereszteződés újra-, átgondolására, áttervezésére irányul, melyet a lakó polgárok véleményének meghallgatása miatt nyújtok be.

Köszönettel.

2023.08.05.

Probléma helyszíne
Debrecen Balmazújvárosi út 11

Hozzászólások

  • Jónás Zoltán megváltoztatta a bejelentés kategóriáját "Egyéb"-ról "Forgalomtechnika"-ra.

  • Jónás Zoltán hozzászólt a bejelentéshez.

    Azért van így kialakítva, mert a Balmazújvárosi út / Köntösgát sor jelzőlámpás kereszteződés és az útügyi előírások szerint, ha 100 méteren belül van egy másik kereszteződés, akkor annak is jelzőlámpá...
  • Jónás Zoltán elküldte az ügyet az illetékesnek: Debrecen Önkormányzata Városüzemeltetési Osztály

  • Jónás Zoltán megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Debrecen Önkormányzata Városüzemeltetési Osztály"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére