Megoldott

Még mindig megsüllyedt csatornafedél a Külső Mester utcán

Anonim Járókelő

A Külső Mester utcán, a centrum felé haladó oldalon, a Gubacsi út kereszteződése után egy csatornafedél még mindig, egyre jobban meg van süllyedve. A minden nap arra járók rutinosan kerülik a szemközti sávban (balesetveszély!), de aki gyanútlanul ráhajt, mert nem tűnik kátyúnak, nagyot csattan az autója futóműve (balesetveszély!) Még szerencse, hogy egyszer már javították, mert az aszfalt színe eltér az út színétől, így legalább aki tudja, hogy ott van, könnyebben észreveszi, igazán figyelmes megoldás...!

Az előző bejelentés (http://jarokelo.hu/budapest/bejelentesek/1785/megsullyedt-csatornafedel-a-kulso-mester-utcan) 2014. március 7-én eredménytelen volt, az illetékes válaszra sem méltatott. Egy másik, korábbi, az egész Külső Mester utca süllyedő állapotát kifogásoló, 2013. augusztus 26-ai bejelentésre (http://jarokelo.hu/budapest/bejelentesek/974/hullamvasut-a-kulso-mester-utcan) a IX. kerületi polgármesteri hivataltól érkező válasz röviden összefoglalva ennyi volt: értsük meg, hogy az út mocsárra épült, ezért süllyed, de hála az égnek a kivitelező garanciában vállalta a megsüllyedt fedelek kijavítását 2007-ben. Igen, egy 2007-es, hat évvel azelőtti javításra hivatkoztak már 2013-ban is! Most 2015-öt írunk, a csatornafedelek tovább süllyedtek, az autók nagyobbat csattannak, különösen ezen az alattomos példányon itt a képen. Az illetékesek bizonyára nem erre járnak dolgozni...

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, IX. kerület

Hozzászólások

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A hibás részt körbevágták és kijavították. Éljen! Ezen az úton ugyanakkor tucatnyi másik süllyedő csatornafedél található, amelyek kijavítást igényelnek.
  • Az adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: IX. kerület Ferencváros Önkormányzata

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Megoldott
    1
    Megoldott
    1

    Útburkolat beszakadás

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: IX. kerület Ferencváros Önkormányzata
    Vágóhíd utca (IX. kerület, Ferencváros)
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Burkolathiányok a Szabadkai úton

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: IX. kerület Ferencváros Önkormányzata
    Szabadkai út (IX. kerület, Ferencváros)
  Vissza az oldal tetejére