Megoldott

Hátramaradt ideiglenes táblák, plakátok

Tisztelt BKK!

Június 1-2.jén volt egy ideiglenes forgalmi rend a Fehérvári úti villamos vonalon, mely idején nem jártak egy szakaszon a villamosok. Emiatt kikerültek sárga tájékoztató táblák, illetve több helyen a 17-es villamospótló számára táblák. Képen szereplő helyen (Albertfalva-kitérő) pl. ideiglenes megálló táblák is kerültek, mert a normál villamospótló megállója kivül esett a területen.
Két hete végett ért az ideiglenes forgalmi rend, de azóta is kint vannak. Albertfalva-kitérőtől egészen a Móricz Zsigmond körtérig minden megállóban ott van a sárga tábla, illetve pl. Albertfalva-kitérőnél a képen jelzett helyeken a mai nap is még ott volt az ideiglenes oszlopra rögzítva az ideiglenes villamospótló táblája. Illetve a körtérig a megállókban kint van a 17-es villamospótló táblája. Ha a jövőben nem minden pótlásnál lesz 17-es a villamospótló száma, illetve nem az lesz a menetrendje akkor kérném őket mind kicserélni a megszokott "Villamospótló megállóhely" táblára.
(Sajnos a telefonom pont lemerült így képet nem készítettem, illetve a helszín sok megállóból áll, de mint kiindulási pont vehető az Albertfalva-kitérő megálló így gondoltam egybe lehet?)
Előre is köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Albertfalva kitérő

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Pál András hozzászólt a bejelentéshez.

    A mai napon, legalábbis az Albertfalva kitérőnél, eltűnt a sárga tábla, és az ideiglenes megálló táblák is. Szerintem megoldottra állítható! köszönöm!
  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: BKK Budapesti Közlekedési Központ

  • Pál András hozzászólt a bejelentéshez.

    Bár a BKK-n kívül a környéken mindenki úgy tűnik elfeledkezik a dolgairól. Az ELMŰ allvállakozóinak a terelő bójái mindenhol is hevernek, a Közút táblája a már nem lezárt útról...
  • Pál András bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére