Megoldott

Hiába a kérés, kár a pénzért, ami nem megy ne erőltessük?

Február 11.-én javították(!!!) az 517. utca korábban nem régen javított szakaszát újra.
Most jeleznem kell, hogy a hatásfok egyre romlik és már a gondatlan munkavégzés kifejezett minősítését bőven meghaladta.
Ugyanis -ha a naptárra néznek- még egy hónap sem telt el és az 517. utca eleje tele van gödrökkel, természetesen ott, ahol a korábbi kátyúk is voltak, csak a töltőanyagot még eddig nem sikerült tartósan bedolgozni a lyukakba...
Természetesen a tízes nagyságrendű lyukat mind lefényképezhettem volna, de jól látszik az, hogy az Önkormányzat nem képes rendet tenni a beszállítójával / alvállalkozójával szemben. A baj csak az, hogy ne a állampolgárok pénzéből legyen nagyvonalúan elnéző!
Megjegyzés: ami igen jó képet fest a kerületről az 517. utca kátyúi kapcsán az például a Google Earthban(!) is jól látható: hatalmas tócsák az 517. utca utca nézetében, hadd lássa a világ mi a magyar vírtus... Esetleg újabb szokások szerint ki lehetne takartatni, hogy lássák illetve ne lássák világszerte.

Probléma helyszíne
Budapest XVII. kerület, Rákosmente, XVII. kerület

Hozzászólások

  • Bardócz Csaba hozzászólt a bejelentéshez.

    Régi Lakó: "Nézzék el: nincs türelmem végig keresni, hogy hányszor és hány bejelentés és fénykép készült a most is bemutatott utcákról, amelyekben Guiness rekordnyi kátyúk alakultak ki mind méretben,...
  • Bardócz Csaba elküldte az ügyet az illetékesnek: XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata

  • Régi Lakó bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére