Megoldatlan

Hihetetlen kátyúk a Vak Bottyán úton

Az adott helyen folyamtosan romlik az út minősége. Utoljára 2013. májusban javították ( http://kispesti.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1216:kijavitottak-a-kispesti-vak-bottyan-utcaban-a-katyukat&catid=39:koezelet&Itemid=74 )- rossz minőségben, a télen kifagyott az egész. Mára a képeken látható állapotot érte el. Ami egészen hihetelten az az, hogy a héten kitettek egy-egy "Magánetrület, belépés saját felelősségre" valamint egy "Ajánlott sebesség 30km/h" táblát a rossz útszakasz 2 végén. Vagyis a Kispesti önkormányzat fittyet hány a dologra, a helyett, hogy kötelezné a tulajdonost a javításra táblát helyez vagy helyeztet ki. Persze ez is több a semminél, de majdnem nulla. Főleg arra jó csak, hogy a károsultakat ne kelljen kárpótolni az autójukon keletkezett károkért.
Nyilván a tulajdonosnak kellene az útszakaszt felújítania, de Kispest önkormányzatának illetékessége, hogy behajtsa a tulajdonoson a munkálatok elvégzését. Mivel ez közterület rendkívül nagy forgalommal, döbbenet, hogy ilyet lehet. A képeken jól látszik a számtalan dísztárcsa, hűtőrács és egyéb letört alkatrész, melyeket az itt áthaladt autók vesztettek el. A 20-25cm mély kátyúk nyilván óriási károkat okozhatnak az autókon. Az állapot tarthatatlan.

Probléma helyszíne
Budapest XIX. kerület, Kispest, XIX. kerület

Mapillary

Mi az a Mapillary?
Fotózd be az egész utcát Mapillaryvel
Ehhez a bejelentéshez nem találtunk közeli utcaképet. Töltsd le a telefonodra a Mapillary utcakép-készítő alkalmazást, készíts nekünk a helyszínről új utcaképeket, és a Járókelőn beágyazzuk őket a kátyúbejelentések alá.
Irány a Mapillary

Hozzászólások

 • anonim olvasovagyok hozzászólt a bejelentéshez.

  Forrás: kozut.bkkinfo.hu
 • Sági Katalin elküldte az ügyet az illetékesnek: XIX. kerület Kispest Önkormányzata

 • Halász Gergely bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

 • Megoldásra vár
  1
  Megoldásra vár
  1

  Kàtyú - Igló u.

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Illetékes: XIX. kerület KÖZPARK NKft.
  Igló utca (XIX. kerület, Kispest)
 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  Felújítás

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Keller László
  Illetékes: Budapest Közút
  Nagykőrösi út (XVIII. kerület, Pestszentlőrinc-Pestszentimre)
  Vissza az oldal tetejére