Megoldott

Dob utca indokolatlan lezárása

Anonim Járókelő

A Dob utca a Vörösmarty utca és az Izabella utca között hónapok óta le van zárva. Látszólag egy építkezés miatt zárták le, pár hétig folyt is a bontás, azóta azonban semmi lényegi aktivitás nem észlelhető. A lezárás miatt viszont a Dob utca Rottembiller utca felé tartó forgalma a Vörösmarty utcán keresztül a Király utca felé kénytelen kerülni. Mivel azonban a Király-Vörösmarty sarok nem jelzőlámpával védett kereszteződés, ezért ott a forgalom lassan tud becsatlakozni a Király utcába és néha a Vörösmarty utca a Wesselényiig feltorlódhat.
Nem látszik, hogy a rövid ideig tartó épület bontás megtörténte után mi indokolja a Dob utca teljes lezárását, immáron hónapok óta, jelentős akadályt képezve a közlekedőknek és a helyi lakosoknak.

Probléma helyszíne
Budapest VII. kerület, Erzsébetváros, Dob u. 95

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Úgy tünik megoldódott. Ma megnyitották az utcát a forgalomnak. Csak az egyik járda maradt lezárva az építkezés miatt.
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Miután a Csengery utcát teljesen lezárták csatornépítés miatt, egyre nagyobb a káosz. Aki a Vörösmarty felől a körút felé szeretne jutni, és lekanyarodik a Josikán (Mivel a Dob-on keresztül nem tud),...
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére