Megoldott

Balesetveszély a Diadal utcai játszótéren

Tisztelt Illetékes!

Egyre rosszabb állapotban van a Diadal utcai játszótér, annak ellenére, hogy korábban (a nyáron) azt ígérték, hogy az Aranykút utcai játszótérrel együtt felújítják azt... Ehhez képest az Aranykúton sok milliós felújítást végeztek, míg ez a játszótér lassan az enyészeté lesz. Áprilisban már volt egy bejelentésem (https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/10966/megrongaltak-a-demjen-diadal-utcai-jatszoteret), amit akkor megoldottra minősítettek, amiért a nagy kaput megcsinálták és szintbe hozták a kis kapunak a zárját, de máshoz nem nyúltak.

A játszótér pillanatnyi állapotáról egy rövid bemutatás olvasható ezen a linken: https://rakosvidek.hu/2016/10/30/balesetveszely-a-diadal-utcai-jatszoteren/

Ezúttal a csúszdát tették még jobban tönkre, a játszóeszköz szerkezete korhad, az egyik lépcsőfokot leszedték, több helyütt szögek állnak ki belőle. Az focikapuk inognak, az ivókút csapjából csöpög a víz (nehezen lehet elzárni), az egyik kapu mögötti kerítésen továbbra is embernagyságú lyuk tátong, az asztalt megrongálták, az egyik hintát rendszederesen ellopják, a focipálya felújításra szorul, míg a többi sportpálya kihasználatlanul áll, a kosárpalánk problémáját pedig fél év alatt sem sikerült orvosolni...

Mindannyian nagyon örülünk, hogy a kertvárosi övezetbe is építenek egy kutyafuttatót, hiszen a kutyák még jobban érezhetik magukat, de lehet, hogy előbbre való volna a kisgyerekekkel és a játszótér felújításával foglalkozni, hiszen ez talán (remélhetőleg Önöknek is) fontosabb.

Tisztelettel kérjük az illetékeseket, hogy legyenek szívesek és intézkedjenek a felsorolt probléma, problémák megoldása érdekében. Segítségüket előre is köszönjük!

Probléma helyszíne
Budapest XVII. kerület, Rákosmente, Diadal u. 54

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Megtörtént a szükséges intézkedés.
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Az alábbi cikk (https://rakosvidek.hu/2016/10/30/balesetveszely-a-diadal-utcai-jatszoteren/) megjelenését követően mind a csúszdát, mind a régi drótkötélpálya megmaradt elemeit eltávolították a játszótérről.
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Elszállították a játszótérről a balesetveszélyes csúszdát.
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés illetékesét "BKM Budapesti Közművek FŐKERT"-ról "XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Kidőlt fák

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Vass Zsolt
    Illetékes: XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata
    Pesti út (XVII. kerület, Rákosmente)
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Túlburjánzott fa, bokor

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata
    Zsuzsanna utca (XVII. kerület, Rákosmente)
  • Megoldásra vár
    1
    Megoldásra vár
    1

    Fametszés szükséges

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Veronika Szegedi
    Illetékes: XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata
    Pesti út (XVII. kerület, Rákosmente)
  Vissza az oldal tetejére