Megoldatlan

Nehru part

Nehru part!
Nagyon örvendetes, hogy sikerült egy újabb parkot rendbe tenni, (az más kérdés, hogy kissé költség csökkentett lett és így nem teljesen az lett amit eredetileg terveztek), de akkor jöjjön egy kis fanyalgás. :)
Fene tudja kik hagyták jóvá a szokásos parki padok helyett ezeket az óráisi gyerek játékokat, mint ülő és fekvő alkalmatosságokat, de a csatolt pár képem alapján is látszik, hogy kb. pár nap alatt úgy néznek ki, mintha sugárba öklendezték volna őket. Ez köszönhető az időjárásnak is, és persze a sok-sok gondos parklátogatónak is.
Azt szeretném kérni, hogy vagy takarítsák le legalább hetente egyszer, vagy adják oda egy óvodának és tegyenek ki normális padokat.
Nem szeretném bírálni az alkotókat, (a nevük egyébként fel van ragasztva :), és azokat, akiknek ez tetszett és jóváhagyták, hogy kitegyék őket, de spongyát rá. Hiszek az ízlés szabadságában, viszont bebizonyosodott, hogy nem volt túlságosan jó ötlet.

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, IX. kerület

Hozzászólások

 • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

 • Járókelő Cila hozzászólt a bejelentéshez.

  Sajnos, nem.
  Én is bejelentettem, és közölték, hogy nincs olyan graffitilemosó, ami ne ártana a műanyagnak.

  (https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/26237/uloalkalmatossagok-vegigfujasa)
 • Sági Katalin hozzászólt a bejelentéshez.

  Történt fejlemény az ügyben?
 • K. Sándor hozzászólt a bejelentéshez.

  A bejelentéstől azt várom, hogy a kihelyezett ülőalkalmatosság sajátos tulajdonságai miatt vagy takarítsák gyakrabban, vagy cseréljék le a hagyományos padokra. A normál padok esetében ilyen mocskot mé...
 • Sipos Máté hozzászólt a bejelentéshez.

  Legjobb szó rá, hogy ez a parklátogatók "sara". Budapesten nincs utcabútor kultúra, ami nagyon sajnálatos, de alapvetően jó dolog, hogy végre mertek nyitni. Szerintem nem az lett volna a jó megoldás,...
 • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: IX. kerület

 • K. Sándor bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére