Megoldatlan

XII. Magas út átmenő forgalma

T. Járókelő.hu
Lakóhelyünkön a Csillebérci Üdülőtelep két végén, a Konkoly-Tege út és Magas út sarkán, valamint az Edvi Illés út-Magas út sarkon egy ideje feltettek két Lakó-Üdülő Övezet táblát. Ennek a ténynek mi itt lakók nagyon megörültünk, mert a Magas úton csúcsforgalmi időben rengeteg gépkocsi hajt be a telepre olyanok akik erre nem jogosultak általában messze túllépve a megengedett 20 km-es sebesség korlátot, de a nap egyéb időszakaiban is többféle cég /UNIX,KFKI- Izotop és a GPS is erre küldi az autópályáról érkezőket,stb/ szállítóautói is itt cirkulálnak. A fent említett táblák hivatalos KRESZ táblák, amelyekkel kapcsolatosan a KRESz 39/A §-a egyértelműen előírja, hogy az ilyen területeken a nem ott lakóknak az áthaladás tilos, valamint a max. megengedett sebesség 20 km/óra. Kérjük Önöket, hogy a KRESz előírásainak betartatásra (büntetés, szankcionálás, további pld. "áthaladó forgalom tilos" táblák kihelyezése, stb) esetleg más hatóságok segítségével tegyenek meg mindent. A Csillebérci üdülőtelepen amely a Magas út mentén terül el nincs járda az úttest is csak egy szakaszon aszfaltozott a gyalogosok, kismamák, gyerekesek, sétálók is itt közlekednek és kénytelenek a száguldó többnyire terepjárók elől elugrálni. Nyilvánvaló, hogy mi itt lakók magunk nem tudjuk ezt a helyzetet orvosolni.
Kérjük szíves segítségüket a fent említetteken kívül esetleg fekvőrendőr telepítésével, zöldszigetek kialakításával, stb.

Üdvözlettel.
Csillebérci üdülőtelep lakói

Probléma helyszíne
Budapest XII. kerület, Hegyvidék, XII. kerület

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett a bejelentőtől visszajelzés.

  • Dénes Dániel hozzászólt a bejelentéshez.

    Tud javasolni alternatív útvonalat?
  • Anonim felhasználó hozzászólt a bejelentéshez.

    Támogatom! A fekvőrendőrök, lassító szigetek mindenképpen kellenek, a táblákkal ma már (sajnos) senki sem foglalkozik. Ugyan mikor fog egy közlekedési rendőr előugrani Csillebércen a bokorból büntetni...
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: FÖRI Fővárosi Önkormányzati Rendészet

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata

  • Szigeti András bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére