Megoldott

Saras a kutyafuttató

Anonim Járókelő

ELŐZMÉNY:
https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/96036/saras-a-kutyafuttato

A korábbi bejelentés szövege:
"Gesztenyés Kert, kutyafuttató. Régen egy ápolt, kaviccsal borított terület volt. A kavics lassan, évek alatt eltűnt, azaz beletaposódott a talajba. Ennek eredménye képen vagy sár van, vagy ha száraz, fújja a port a szél.
Mindez Budapest legjómódúbb kerületének a közepén, egy Pláza (MOM) és luxus irodaházak tőszomszédságában.
A kutyafuttatót nagyon sokan használják, már más is próbálta jelezni a problémát az önkormányzat felé - sikertelenül.
Előre is köszönjük a kutyás közösség nevében, ha sikerül intézkedniük!"

A FŐKERT válasza:
"Tájékoztatjuk, hogy a kerületi önkormányzat a kutyafuttatót évekkel ezelőtt egy karbantartott, gyepes területen jelölte ki. Miután a gyep kikopott, kavicsokkal terítette be a területet. Lehetőségeinkhez mérten Társaságunk gondoskodik a legszükségesebb részeken a kavicsborítás pótlásáról, azonban a teljes terület - 1800 m² - újrakavicsozására jelenleg nincs lehetőségünk."

------

Kedves Járókelők!

2022-ben már jeleztem ezt a problémát. Annak ellenére, hogy a bejelentés Megoldhatatlanként került lezárásra, a Főkert pár hónappal később mégiscsak hozott a területre egy jó adag kavicsot, ami sokat javított a helyzeten. Ezzel végig is tudtuk csinálni az év hátralévő részét és a teljes 2023-as évet.
Azonban mára a föld szó szerint elnyelte a kavicsot, ismét sártengerré változott az egész MOM Park kutyafuttató. Lásd az állapotról a tegnapi napon készült fényképeket.
Kérjük szépen a Járókelők kollégáit, hogy ismételten jelezzék a Főkert-nek a problémát, kérünk szépen egy újabb adag kavicsot!
Előre is köszönjük a fáradozásukat!
Üdvözlettel:
A.Zsolt (Negró)

Probléma helyszíne
Budapest XII. kerület, Hegyvidék, F2QC+X4V Kutyafuttató

Hozzászólások

  • g g lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Végül kavics helyett hozott a Főkert némi fa aprítékot, amely kb a terület legsarasabb részére elég is volt. A kutyák imádják rágcsálni. Pár kutyatulajdonos nem örül ennek, de legalább sár nincs. Egy...
  • Járókelő László megváltoztatta a bejelentés leírását "Kedves Járókelők! 2022-ben már jeleztem ezt a problémát. Annak ellenére, hogy a bejelentés Megoldhatatlanként került lezárásra, a Főkert pár hónappal később mégiscsak hozott a területre egy jó adag kavicsot, ami sokat javított a helyzeten. Ezzel végig is tudtuk csinálni az év hátralévő részét és a teljes...

  • Járókelő László megváltoztatta a bejelentés nevét "https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/96036/saras-a-kutyafuttato"-ról "Saras a kutyafuttató"-ra.

  • W Kriszta elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FŐKERT

  • W Kriszta megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "BKM Budapesti Közművek FŐKERT"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére