Megerősítésre vár

Miért süllyed a színvonal a Lövőház utcában?

Döbbenettel tapasztalom hogy a Lovohaz utcaban megint teret nyert a minden mehet attitűd. Cigi csikk mindenhol, szabályokat kijátszó bárok, hónapok óta össze tépett csendre intő plakátok. Volt bejelentés hónapokkal ezelőtt, de nemhogy uj tábla nem lett hanem a meglévő is tovább rongálódott.

A cigisek oda szemetelnek, es annyit amennyit akarnak. A takarítók majd úgyis felszedik következő reggel, ha felszedik. A TVben is bemutatott cigi csikk eldobós büntetésből mennyit szabtak ki az utóbbi hónapokban?

A 23 órás terasz zárás mostmár elég ha csak papíron van meg. A vendegek sorozatosan csak odébb ülnek az utcai padokra vagy a bezárt kávézók, éttermek helyeihez állnak es folytatják ugyanúgy. Hangos ordítozas, pia, cigi szemét hajnali 2ig is akár. Plusz, ha egy lakó vagy a szomszédja felhívja ejszaka a varosrendeszetet, az eddig segítőkész hozzaallas helyett mostmár azt kapja hogy hát nem tilthatják meg hogy az utcán legyenek emberek, és az utcai ivászat es ordítozás az úgyis más hatásköre. Mióta? Ez összhangban van a kerület vezetés esetlegesen új attitűdjével?

Közterületi alkohol tilalom? Ebben a keruletben nincs. Miért is?

Iszonyat csalódás hogy a II kerulet elkezdett ebbe az irányba süllyedni. Ha a nyitva levő bár elott nincsen bútor, akkor nem kell észre venni hogy egyébként mindenhol máshol az ő poharaikbol isznak az emberek?

Augusztus 25, egy hatalmas csoport ember ült át bútor osszeszedes után az utcai padokra a Lovohaz utca 31 előtt és folytatták a piálást a szórakozóhely italaival. Aznap este 23 órakor már ki sem jott a varosrendeszet a szokasos ellenőrzésre, legalábbis auto sehol és hajnali fél ketto korul ugyanúgy a vendegek uvoltozesére lehetett ebredeni. A padok korbe bástyázva a megszokott szórakozóhely poharaival. De nincs terasz, aha…. Inkabb a kerulet utca butorait koptassa a profit orientált szórakozóhely, a lakók pedig le vannak ejtve?

Mi es miért valtozott meg a vezetés hozzáállásán? Hatalmas csalódás, és ezt a változást nehéz kimagyarázni. Szeretnénk ha újra civilizált irányba fejlődne az utca es a régebben frissítően ható magas mérce visszatérne.

Nem tüneti kezelés kell hogy kérünk takarítást közpénzből hanem tenni kell az ellen hogy a szemetelők es piás ordibálók elszokjanak a környékről. Jelenleg egyre inkább hívogató csak az utca nekik. Gázabb hajléktalanok es kéregetők is szoknak már ide.

A Járókelő.hu Csapatának koszonom a munkajat, es remelem mostmar rendet tesznek a felelősek az utcában.

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Lövőház u. 31

Hozzászólások

  • György Demeter visszajelzésére vár.

  • György Demeter hozzászólt a bejelentéshez.

    Szeptember 15-16 éjszaka: Shakesbeer előtti kör megint tele hangos italozókkal. Hajnali 1-kor még mindig itt.
  • György Demeter hozzászólt a bejelentéshez.

    Szeptember 12 ejszaka: Varosrendeszeti ellenőrzés nem volt, itt maradt vendégek üvöltöznek, a Shakesbeer vendégei megint átmentek csak csoportosan 23:00 előtt egy bezárt helyiséghez és ott rontják a l...
  • György Demeter hozzászólt a bejelentéshez.

    Igen Pál, a Gyöngy presszó valóban rákapcsolt. Hangos, ordenáré vendégek kint uvoltoznek bőven éjfél után.
  • Hegymegi-Barakonyi Bálint megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.verified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Bejelentő!
    Köszönjük észrevételét. Bejelentését rögzítettük és továbbítottuk. A bejelentésben foglalt probléma érdemi megoldásáig kérjük szíves türelmét.
  • Capewell Pal hozzászólt a bejelentéshez.

    A sarkon levő Gyöngy Presszó szépen ébren tartotta az utcát tegnap éjszaka is. Iszonyat hogy üvöltöztek a vendégeik hajnali 1 körül is még. Újabban a Gyöngy is produkál szépeket.
  • Tar Julcsi elküldte az ügyet az illetékesnek: II. kerület Közterület-felügyeleti Csoport

  • Tar Julcsi megváltoztatta a bejelentés nevét "Miért süllyed a színvonal a Lovohaz utcaban?"-ról "Miért süllyed a színvonal a Lövőház utcában?"-ra.

  • Tar Julcsi megváltoztatta a bejelentés illetékesét "II. kerületi Városfejlesztő Zrt."-ról "II. kerület Közterület-felügyeleti Csoport"-ra.

  • Tar Julcsi megváltoztatta a bejelentés kategóriáját "Egyéb"-ról "Parkok és zöldterületek"-ra.

  • Tar Julcsi megváltoztatta a bejelentés nevét "Miért süllyed a színvonal a Lovohaz utcaban? Teljes gazdátlanság és hárítás"-ról "Miért süllyed a színvonal a Lovohaz utcaban?"-ra.

  • Jakab Imola megváltoztatta a bejelentés állapotát "Feldolgozás alatt"-ról "Kiegészítésre vár"-ra.

  • György Demeter bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Csálé pad

    Beküldés ideje:
    Illetékes: II. kerületi Városfejlesztő Zrt.
    Mechwart liget 2 (II. kerület)
  • Válaszra vár
    1
    Válaszra vár
    1

    Kiszáradt diófa

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: II. kerületi Városfejlesztő Zrt.
    Kont vezér utca (II. kerület)
  Vissza az oldal tetejére