Válaszra vár

Hiányzik az útépítés alatti ideiglenes jelzés

Anonim Járókelő

A XVII. kerületben a Gombosi utca útépítési munkáit elkezdték nulla, azaz 0 lakossági tájékoztatással. Egyik nap kijelöltek pontokat sprayel, következő nap lemarták az aszfaltot. Aztán eltűntek. Semmilyen előjelzés, tábla nincs kint, sem lassításra, sem munkavégzésre vonatkozóan, ami rendkívül balesetveszélyes, az utcák csatlakozásánál éles vágás van, csatorna fedlapok, közmű szerelvények jelöletlenül állnak ki.
A BKK infora sincs bejelentve a felújítás, ezért az applikációk sem jelzik előre.
Nagyobb baj, hogy a régi aszfaltot lemarták, de a járdához (ami nincs is végig) nem nyúltak. Tudom utópia, de egy ilyen felújításnál olyan szép lenne a villanyvezetéket is a föld alá tenni, a villanyoszlopot eltüntetni a járdának csúfolt valami vonalából. Különös tekintettel arra, hogy csodaszép hatalmas fák vannak az utcában, amit jó lenne megvédeni mielőtt azokat az ELMŰ tarra vágna mert bele vannak nőve a vezetékekbe.
Ahogy kinéz a helyzet, egyszer talán elkészül egy aszfalt szőnyeg amin majd legalább lehet gyorsan menni. Lehet majd csodálkozni ha jönnek a lakossági panaszok, hogy száguldoznak az autók és életveszélyben vannak a gyalogosok. Látszatmegoldásnak majd jöhet a kőkorszaki fekvőrendőr. Ahelyett hogy kicsit átgondoltan építették volna elsőre...

Probléma helyszíne
Budapest XVII. kerület, Rákosmente, Budapest Gombosi utca 12/B Fszt.1

Hozzászólások

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A helyzet nem, hogy nem javult. Ma teljesen, minden közlekedő elől lezárták a Mezőcsát utca első szakaszát. Miért? Mi indokolja a gyalogosok elől történő zárást?
  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés nevét "Hiányzik az utépítés alatti ideiglenes jelzés"-ról "Hiányzik az útépítés alatti ideiglenes jelzés"-ra.

  • E. Mátyás elküldte az ügyet az illetékesnek: XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Terelőoszlop hiánya

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata
    Batthyány utca (XVII. kerület, Rákosmente)
  • Megoldásra vár
    1
    Megoldásra vár
    1

    Átmenő forgalom lassítása

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata
    Bocskai István utca (XVII. kerület, Rákosmente)
  Vissza az oldal tetejére