Megoldott

Funkciótlan, szemetesként működő randa virágládák

....visszatérő témánk, nincs felelős .......és marhaunalmas a téma már.......ujra és ujra évek óta visszatérő témánk, nincs felelős nincs illetékes, a kispesti pm. hivatal sem tudja senki sem tudja megoldani ezt a különlegesen bonyolult nehéz feladatot!!!!! Gajda Péter kispesti pm tobbá küldözgetett aztán tovább küldözgettek......unalmas a téma!!!! és szánalmas, hogy nincs felelős!!! Budapest,1193 Kispest Csokonai utca Fő utca k&H által határolt terület -
erre is lehetne végre felelős, a kapott email értesitések szerint a kispesti pm. hivatal a felelős. jó lenne ha nem küldözgetnének tovább, és ezeket a randa ládákat elszállitanák végre. !!!! emailt is küldtünk a kispesti pm-nek, - küldözgetnek mindenhova, unalmas, körbejáratták velünk különböző területek, hülyitettek: a kispesti pm. a közterület a közut a fővárosi a kerületi közut ...kiüldözgetnek mindenhova, nincs felelős nincs illetékes, unalmas, elég volt, több helyről kaptunk válaszokat, senkire sem tartozik hogy elszállitsák végre ezeket az undoritó szemetes ládákat, amikor kihelyezték őket, már akkor nem volt funkdója, azóta is szemetesként müködik, és a gaz is szépen virágzik .....szégyen, hogy nincs illetékes!!!! az utóbbi válasz amit kaptunk, itt mellékletként. : Tisztelt Márkus Judit!
Hivatkozva a Társaságunkhoz 2023. május 25-én érkezett, Budapest, XIX. ker. Csokonai utcai műtárgyakkal összefüggő bejelentésére, az alábbiakról tájékoztatjuk:
A jelzett helyszínen lévő virágládák nem tartoznak Társaságunk üzemeltetésébe. Tájékoztatjuk, hogy bejelentését illetékességből továbbítottuk a XIX. kerület Kispesti Polgármesteri Hivatal részére.
Kérjük tájékoztatásunk szíves tudomásulvételét!
Jelen levelünk elektronikusan hitelesített. További információk az aláírásképben szereplő QR-kódon, vagy a https://www.budapestkozut.hu/.../tajekoztato-az... - linken elérhetők.
Budapest, 2023. június 21.
Vados Dávid
Balogh Dávid
útfenntartási főosztályvezető
Pest útfenntartási osztályvezető

Probléma helyszíne
Budapest XIX. kerület, Kispest, 1193 kispest csokonai utca

Hozzászólások

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés nevét "Kispest XIX. kerület Fő utca Csokonai utca funkciótlan, szemetesként müködő randa virágládák"-ról "Funkciótlan, szemetesként működő randa virágládák"-ra.

  • Bardócz Csaba lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Bejelentőnk visszajelzése alapján, ma elszállították.
  • Járókelő Zsófi elküldte az ügyet az illetékesnek: XIX. kerület KÖZPARK NKft.

  • Markus Judit bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Kiszáradt fa, repedt törzs

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: XIX. kerület KÖZPARK NKft.
    Kazinczy utca (XIX. kerület, Kispest)
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    elhanyagolt zöldterület

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: XIX. kerület KÖZPARK NKft.
    Zrínyi utca (XIX. kerület, Kispest)
  Vissza az oldal tetejére