Megoldott

Hiányos játszótér az Omszk-parkban

2016 nyarán áthelyezésre került egy játszótér sportpálya építések miatt az Omszk-parkba. Sajnos több kivitelezési hiba/figyelmetlenség miatt a játszótér nem nyújtja azt, amit kellene.

- az első képen is látható, hogy a vastag aprókavicsos talaj, amit kialakítottak nehézkessé teszi benne a kicsik járását, az esetleges kavics lenyelése miatt balesetveszélyes és megakadályozza, hogy a játszótéren belül tolni lehessen a babakocsit. Jó lenne egy olyan gumiborítású talaj, mint amilyen a Kós Károly Művelődési ház udvarán lévő játszótéren is van.
- a második képen látható a homokozó, mely lehetne ennél nagyobb, hogy többen elférjenek benne. Az elvileg peremként szolgáló rész nem funkcionál perenként, hisz a perem tetejéig tart a kavicsos talaj, emiatt egyrészt pár hónap alatt tele lett a homokozó kavicsokkal - ez is balesetveszélyes, hisz a kisebbek lenyelhetik a homokkal együtt-, másrészt sem szülők, sem gyerekek nem tudnak leülni a peremre.
- csak az egyik oldalon van elhelyezve összesen 3 pad (egy támlás és két támla nélküli) pedig szükség lenne padokra a másik oldalon is, hogy azok a szülők is megnyugtató közelségben foglalhassanak helyet a játszótéren, akiknek gyermekei hintáznak, vagy homokoznak.
- jó lenne ötletbörzét hirdetni a kisgyerekes családokat megcélozva és a mostani legnagyobb helyet elfoglaló, de a kisgyermekek által legkevésbé használható dinoszauruszos játék (3. kép) helyett egy olyat kiválasztani és megvásárolni, amivel 10 év alatti gyermekek is biztonsággal tudnak játszani.

Olyan jó lenne a parkban tett sétákat egy játszóterezéssel is feldobni, ehhez kérjük a fentiek figyelembe vételét és a játszótér változtatását.

Probléma helyszíne
Budakalász Omszk park

Hozzászólások

  • Szép-Magyar Ágnes lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Ellenőrizve, táblázat alapján. Új játszótér létesült.
  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budakalász Önkormányzata

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Budakalász Önkormányzata"-ra.

  • CivilKalász Közösség bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére