Válaszra vár

Egyszerű jobbkezes kereszteződés

Anonim Járókelő

Kérem a mellékelt határozat szíves újragondolását és lehetőség szerint egy darab betonkútgyűrűt letenni a kis "kvázikörforgalom" közepére , kitenni rá a kikerülés jelzését, és meghagyni jobbkezesnek az egész csomópontot.
Indoklás: a terület 30-as zónában van, így itt kimondottan lassan közlekedők meg tudják oldani a közlekedést. Ha fontosnak tartják, lehet egyenrangú-utak-ker táblát tenni, de ezvis fölösleges.
Ha azonban kiteszik a körforgalom táblákat, az elsőbbségadás kötelező táblákkal isvjár, és mivel a 30-as zónában nem lehet elsőbbségadás köt tábla, így meg is.kell minden irányból szakítsák és újra kezdjék a 30 as zónát is...ezzel épésszel fölmérhetetlen mennyiségű tábla, valamint a csomópont 50-es helyzetbe visszaállása fog történni...vagy még a körforgalomba 30-as táblákat is beletesznek majd minden irányból? Ez 8-10 oszlop állítása (oszloperdő készítése) és 16-25 új tábla kirakása lenne... Borzasztó.

Kérem annak szíves átgondolását, hogy egy egyszerű terelőkútgyűrűvel és max az egyenrangú utak kereszteződése figyelmeztető táblákkal max....megoldhatónak látnák-e ezt a kis békés sarkot....

Megjegyzem a 30-as zónának a megszakítása az elsőbbségadás kötelező táblák miatt az Erdőhát - Klisovác sarkán sem sikeredett megoldják a mai napig sem: nem megfelelőek a 30-as zóna táblák.

Kérem hogy a kis "kvázikörforgalmacskát" ne maxolják ki tenger sok táblával, ne vegyék ki a 30-as zónából, ne szabdalják föl a 30-as zónát, ne tegyenek ki elsőbbségadás kötelező táblákat az összes kis bexsatlakozó békés utacskára (márpedig a körforhgalon ezt szükségessé tenné).

Köszönettel a békét és 30-as zónát és épeszű jobbkezes közlekedést támogató helyi lakók nevében is.

Probléma helyszíne
Budakalász Szőlő u. 3837

Hozzászólások

  • Szép-Magyar Ágnes elküldte az ügyet az illetékesnek: Budakalász Önkormányzata

  • Szép-Magyar Ágnes megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Budakalász Önkormányzata"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Kidőlt tábla

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budakalász Önkormányzata
    Csapás utca
  Vissza az oldal tetejére