Probléma bejelentése

Ezen az oldalon közterületi hibákat tudsz jelezni, így például kátyúkat, leszakadt szemeteseket, lekopott zebrákat, összetört utasvárókat, elhagyott autókat és sok más problémát, amelyet közterületen tapasztalsz. A Járókelő.hu oldalt a Járókelő Közhasznú Egyesület csapata és önkéntesei üzemeltetik, akik abban segítenek, hogy az ügyed mielőbb eljuthasson a megfelelő illetékeshez.

Lépj be

Csak regisztrált felhasználóként tehetsz bejelentést, de maradhatsz anonim, így az illetékes nem látja a neved. (Ha névtelen szeretnél maradni a bejelentő adatlap végén pipáld ki ezt az opciót!)

Belépek
Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Általános információk

Hogyan töltsd ki ?

A Probléma tárgya mezőbe pár szóban foglald össze, mi is a probléma, pl.:
Kátyús út, Szemetes járda.

A Probléma leírása mező szolgál arra, ahol tudod részletezni a fennálló problémát. A részletes leírással nagyban segíted a munkánkat és meggyorsítod az ügyintézést.

És kérünk, mindig legyél türelmes és udvarias!

Helyszín

Hogyan találjam meg a pontos helyszínt?

A pontos helyszín megadása nagyon fontos ahhoz, hogy a megfelelő illetékeshez tudjuk továbbítani a bejelentett problémát.

A Cím mezőbe begépeled a pontos címet és a Mutasd a térképen gombra kattintva megjelenik a térképen. A térképen látható ikont tudod mozgatni az egereddel, így tovább tudod finomítani az eredményt.

Képek *

Dobd be ide a képeket
vagy válassz az eszközödről (jpg, png).

Milyen képet töltsek fel?

Kép készítése közben törekedj arra, hogy minél jobban látható legyen a fennálló probléma és annak környezetre gyakorolt hatása.

Hogyan tudok videót csatolni?

A videó csatolásához be kell másolni a Link a videóra mezőbe annak az oldalnak a linkjét, ahol a videó megtalálható.
Az alábbi szolgáltatók oldalairól tudsz videót csatolni:

Vimeo Youtube

Készítettél videót is a problémáról? Oszd meg a linkjét velünk!

Bejelentő

Hol jelenik meg a nevem?

A megadott név a weboldalon és az illetékessel folytatott párbeszédben fog megjelenni, a bejelentés többi adata mellett.


Habár szeretnénk, hogy a problémát saját néven jelentsd be, de van lehetőséged arra, hogy neved ne jelenjen meg a bejelentés mellett és az illetékessel folytatott kommunikációban.

  Vissza az oldal tetejére