Megoldott

Kerékpársáv felfestése félig lekopott, életveszélyes

A Hegedűs Gyula utca - (különösen a Victor Hugó utcától Dráva utcáig tartó szakaszán) kerékpársávjának bal oldalát jelző sárga szaggatott vonala és a sáv közepére festett kerékpárok szinte teljesen lekoptak.
Mivel a jobb oldali (sárga) szaggatott vonal és a (fehér) parkoló-szagggatott vonal jószerivel megmaradt, így sokan azt hiszik, hogy az lenne a kerékpársáv és egyes önjelölt autós-terminátorok életveszélyt okozva erőszakkal kiszorítják rá a szabályosan közlekedő kerékpárosokat.
Kérem a kerékpársáv szabályos felfestésének visszaállítását a súlyos közúti sérülések megelőzése érdekében.
Mivel a felfestés nyilván adott festékkel adott forgalom mellett jószerivel előre kalkulálható idő alatt kopik le, így tervezhető lenne ezeknek az időben (még a láthatatlanság előtti) javítása-pótlása. Kérem ezért az illetékest a hasonló forgalmi jelzések önálló ellenőrzésére és szükség szerinti rendszeres javítására.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Hegedűs Gyula u. 46

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Köszönjük a visszajelzést!
  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés nevét "Kerékpársáv felfestése félig lekopott, a környező felfestésekkel életveszélyessé vált"-ról "Kerékpársáv felfestése félig lekopott, életveszélyes"-ra.

  • Cserjés András hozzászólt a bejelentéshez.

    A szaggatott vonal újra festése megtörtént, a kerékpáros piktogramoké nem. Igaz, erre nem is terjedt ki a bejelentés, és nincs is lezárva még.
  • Garami Marika elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Rózsa Géza bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére