Megoldatlan

Hiányzó sebességkorlátozó táblák

FRISSÍTÉS: 2021.03.21.
Bejelentő kérdése:
"Köszönöm a válasz! Az illetékes(ek) felé az lenne a kérdésem, hogy melyik utcák-útszakaszok fognak beletartozni a majdani fogalomcsillapított zónába ???"

-----------------------------------
FRISSÍTÉS: 2021.03.21.
Budapest Közút válasza:
"
A https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/79462/hianyzo-sebessegkorlatozo-tablak bejelentésre a következő választ adjuk:

Tisztelt Bejelentő!

Társaságunkhoz érkezett ismételt megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a területen a forgalomcsillapított övezet kialakítását az Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft. (ÓBVF) kiviteleztette, azonban a beruházás befejezésére és lezárására még nem került sor. A hiányosan kialakított forgalomcsillapított övezet eszközeit társaságunk még nem vette át üzemeltetésre. Erre vonatkozóan ismételten felvesszük a kapcsolatot az ÓBVF-fel a zóna mihamarabbi, jóváhagyott tervek szerinti kitáblázása, és az így kialakuló zónán belüli felesleges 30-as táblák elbontása miatt."

--------------------------------
FRISSÍTÉS 2022. 03. 07.

Aki ezt a sablon választ írta nincs tisztában a valós problémával. A 30-as táblákból hiányzik pár darab, nem lettek hivatalosan elbontva, nincs tudomásom mostanában egyenrangúvá alakított kereszteződésről. Van forgalomcsillapított övezet pár utcával odébb ott tényleg nincs szükség 30-as táblára, feltehetőleg a kedves válaszoló azzal keveri össze a környéket. Érdemes lenne mindkét társaságnak bejárni az érintett útszakaszokat személyesen! Évek óta hallgatják az itt lakók az ígéreteket a gyalogosok védelmében, de érdemben nem történik semmi, remélhetőleg nem kell megvárni egy fatális balesetet, hogy az ügy nagyobb odafigyelést kapjon.

Sajnos a mai napig nem történt változás a hiányzó táblák ügyében. Mindenki, akinek még bejelentettem azóta a problémát (ÓBKF, Budapest Közút) az Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft. felé továbbítja az ügyet, ők pedig szokás szerint félremagyarázzák a dolgokat és annak a kezelését.

----------------------

FRISSÍTÉS 2021. 04. 16.

Budapest Közút Zrt. válasza:

A III. kerületi Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft. az elmúlt években elkezdte a teljes térség forgalomcsillapítását. Testvérhegy térségben kialakított 30 km/órás övezet okán a csomópontok egyenrangúak lettek és a 30 km/órás sebességkorlátozó táblák elbontásra kerültek, azonban ez az övezet még nem készült teljesen el, azt Társaságunk még nem vette át üzemeltetésbe. Társaságunk és Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztési Nonprofit Kft közös célja a 30 km/órás forgalomcsillapított övezet kialakításának befejezése a térségben, így ennek érdekében felülvizsgáltuk már az OBVF megrendelésére készült tervcsomag keretében a jelenlegi forgalmi rendet és megállapodtunk a végleges megoldással kapcsolatosan, azonban az OBVF általi kiviteleztetés várható időpontjáról pontos információkkal még nem rendelkezünk.

----------------------

Hiányzó sebességkorlátozó táblák a Testvérhegyi úton és a Domoszló útján.
Az elmúlt évek során eltünedeztek (vagy benőtte a növényzet) a 30-as sebességkorlátozó táblák egy része a Testvérhegyi útról és a Domoszló útjáról is. Járda továbbra sincs viszont a környékbeli ingatlanberuházások hatására jelentősen megnőtt az átmenő gépjárműforgalom a fenti utakon. Néhány egyenrangú kereszteződés tábla is el kellene a környékre. Remélem mihamarabb megoldást találnak az illetékesek a problémára.

Probléma helyszíne
Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer, Testvérhegyi út 43

Hozzászólások

  • Dr Kardos Angelika lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

    A bejelentéstől számított egy éven belül nem oldódott meg a probléma.
  • Bukta Dave hozzászólt a bejelentéshez.

    Sajnos a hiányzó 30-as táblák a mai napig nem kerültek pótlásra.
  • Bukta Dave visszajelzésére vár.

  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Kérése alapján társaságunk illetékes munkatársa helyszíni vizsgálatot végzett a Budapest Közút Forgalomtechnikai Igazgatóságának munkatársával közösen, melynek nyomán valóban indo
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS: 2021.03.21. Bejelentő kérdése: "Köszönöm a válasz! Az illetékes(ek) felé az lenne a kérdésem, hogy melyik utcák-útszakaszok fognak beletartozni a majdani fogalomcsillapított zónába ???" -------------------------------- FRISSÍTÉS 2022. 03. 07. Aki ezt a sablon választ írta nincs tisztában a valós problé...

  • Garami Marika elküldte az ügyet az illetékesnek: III. kerület Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő NKft.

  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "III. kerület Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő NKft."-ra.

  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2022. 03. 07. Aki ezt a sablon választ írta nincs tisztában a valós problémával. A 30-as táblákból hiányzik pár darab, nem lettek hivatalosan elbontva, nincs tudomásom mostanában egyenrangúvá alakított kereszteződésről. Van forgalomcsillapított övezet pár utcával odébb ott tényleg nincs szükség 30-as t...

  • Bukta Dave hozzászólt a bejelentéshez.

    Köszönöm a válasz! Az illetékes(ek) felé az lenne a kérdésem, hogy melyik utcák-útszakaszok fognak beletartozni a majdani fogalomcsillapított zónába ???
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Adminisztrátor!

    A https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/79462/hianyzo-sebessegkorlatozo-tablak bejelentésre a következő választ adjuk:

    Tisztelt Bejelentő!

    Társaságunkhoz érkezett ismét
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "Hiányzó sebességkorlátozó táblák a Testvérhegyi úton és a Domoszló útján. Az elmúlt évek során eltünedeztek (vagy benőtte a növényzet) a 30-as sebességkorlátozó táblák egy része a Testvérhegyi útról és a Domoszló útjáról is. Járda továbbra sincs viszont a környékbeli ingatlanberuházások hatására jelen...

  • Bukta Dave hozzászólt a bejelentéshez.

    Sajnos a mai napig nem történt változás a hiányzó táblák ügyében. Mindenki akinek még bejelentettem azóta a problémát ( ÓBKF, Budapest Közút) az Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft. felé to...
  • Bukta Dave visszajelzésére vár.

  • g g megváltoztatta a bejelentés állapotát "Megerősítésre vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Bukta Dave hozzászólt a bejelentéshez.

    Sajnos a mai napig nem történt előrelépés a hiányzó 30-as táblák pótlásában. A III. kerületi Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft “remek” válaszából valahogy sejthető volt ????
  • Bukta Dave visszajelzésére vár.

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés leírását "Az elmúlt évek során eltünedeztek (vagy benőtte a növényzet) a 30-as sebességkorlátozó táblák egy része a Testvérhegyi útról és a Domoszló útjáról is. Járda továbbra sincs viszont a környékbeli ingatlanberuházások hatására jelentősen megnőtt az átmenő gépjárműforgalom a fenti utakon. Néhány...

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés nevét "Hiányzó sebességkorlátozó táblák a Testvérhegyi útonés a Domoszló útján."-ról "Hiányzó sebességkorlátozó táblák"-ra.

  • g g megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Bukta Dave hozzászólt a bejelentéshez.

    Aki ezt a sablon választ írta nincs tisztában a valós problémával. A 30-as táblákból hiányzik pár darab, nem lettek hivatalosan elbontva, nincs tudomásom mostanában egyenrangúvá alakított kereszt...
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Adminisztrátor!

    A 79462-es számú bejelentésre a következő választ adjuk:

    A III. kerületi Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft. az elmúlt években elkezdte a teljes térség forgalomc
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Pál András elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

Hasonló bejelentések

  • Megoldásra vár
    1
    Megoldásra vár
    1

    Nincs gyalogátkelőhely

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: III. kerület Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő NKft.
    Folyondár utca (III. kerület, Óbuda-Békásmegyer)
  • Megoldott
    6
    Megoldott
    6

    Fekvőrendőr igénylés

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: III. kerület Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő NKft.
    Búvár utca (III. kerület, Óbuda-Békásmegyer)
  Vissza az oldal tetejére