Megoldatlan

Szabálytalan és balesetveszélyes parkolások

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2021.03.19.:

"Levelemet az ugyfelszolgalat@bp13.hu e-mail címre küldtem, 2020. december 11-én több témában (azt itt leírtakon kívül az építkezésekről származó rengetek kezeletlen hulladék).
Magdolna a körforgalommal kapcsolatos részét a kiírásomnak félre értette, illetve lehet hogy nem jól fogalmaztam. Nem én javasoltam az eredeti levélben körforgalmat.
Dr. Bujdosó Sándor válaszolt levelemre hosszadalmasan, de igazából rövidtávi megoldás felmutatása nélkül. Én az önkormányzat honlapján található távlati tervekben ha jól emlékszem 2023-at olvastam hogy addigra viszik le itt a magasfeszültséget a föld alá és utána lehet esetleg körforgalom.

A felvetett problémákkal kapcsolatban a mai napig nem volt változás."

-----

FRISSÍTÉS 2021.01.26.:

A XIII. kerület válasza:
"Bejelentésében több felvetéssel élt.
A szabálytalan parkolás esetében a Közterület-felügyelet rendszeresen ellenőrzi a Marina part területet. Kiemelt helyszínnek számít, így naponta jelen vannak és intézkedéseket kezdeményeznek.
A közterület-felügyelő reagálására nem tudok érdemi választ adni. Munkatársaim viselkedésére nem jellemző, a feladataikat pontosan és szakszerűen látják el. Természetesen nem voltam jelen az elhangzott beszélgetésen, ezért javaslom a legközelebbi esetben nevét, azonosítóját kérdezze meg. Ebben az esetben megvizsgálható panasza.
Hivatkozik arra, hogy megkereséssel élt a körforgalom kiépítése érdekében és nem kapott választ. Kérem jelezze, hogy mely önkormányzati szervezetnek írt vagy küldje meg megkeresését és ígérem, hogy konkrét választ, tájékoztatást küldök Önnek."

-----

A cserhalom utca-csavargyár utca kereszteződésből nyíló zsákutca elején gyakorlatilag állandóan szabálytalanul parkol valaki vagy akár egyszerre többen is. Fel van festve hogy meddig szabad parkolni, de a kereszteződéstől 5m-re szabályt is elfelejti errefelé mindenki. Mivel itt kanyarodó főút van, mellette kerékpár út és persze járda így a zsákutcából kihalytóknak mindenkit el kell engedniük és észre kell venniük de jelentősen megnehezíti a dolgukat a szabálytalanul parkolók, különösen akkor amikor nincs lehetőség megfordulni és tolatva kell kijönni az utcából. Akkor aztán semmit nem látni tőlük. Ami a leg felháborítóbb hogy akinek szóltam egyszer az csak annyit mondott hogy a közterület felügyelő szerint jó helyen áll csak annyit kért guruljon kicsit hátrébb. Ez valóban megtörtént. Mert már nem a kerékpárút közepén állt (mint képek tanusítják az is gyakori) hanem közvetlen utána. A közterületes még a közelben volt így megkérdeztem őt is hogy szerinte jó e így és annyit felelt hogy, idézem "engem nem zavar". Azt viszont fogja akit elgázolnak esetleg majd. Önkormányzatnak írt levelemre nem érkezett érdemi válasz csak hogy majd egyszer valamikor körforgalom lesz itt. Addig is reménykedjünk hogy nem lesz baj.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Cserhalom u. 8

Hozzászólások

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A Közterület-felügyelet rendszeresen, különböző időszakokban ellenőrzi a helyszínt. Bízom abban, hogy ennek eredményét Ön is tapasztalja.

    tisztelettel
    __________________________
    ...
  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerület Közterület-felügyelet

  • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés leírását "A cserhalom utca-csavargyár utca kereszteződésből nyíló zsákutca elején gyakorlatilag állandóan szabálytalanul parkol valaki vagy akár egyszerre többen is. Fel van festve hogy meddig szabad parkolni, de a kereszteződéstől 5m-re szabályt is elfelejti errefelé mindenki. Mivel itt kanyarodó főút van, mellette ker...

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Magdolna és Máté,

    Levelemet az ugyfelszolgalat@bp13.hu e-mail címre küldtem, 2020. december 11-én több témában (azt itt leírtakon kívül az építkezésekről származó rengetek kezeletlen hulladé
    ...
  • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés állapotát "Kiegészítésre vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Járókelő Ügykezelőverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Szia!
    Kérünk, hogy írd meg, mely önkormányzati szervezetnek írtál a körforgalom kapcsán, esetleg küldd el a korábbi megkeresésedet jelen formában, hogy eljuttathassuk az önkormányzatnak.
    Előre is kösz...
  • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Kiegészítésre vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt CÍM!

    Bejelentésében több felvetéssel élt.
    A szabálytalan parkolás esetében a Közterület-felügyelet rendszeresen ellenőrzi a Marina part területet. Kiemelt helyszínnek számít, így naponta je
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerület Közterület-felügyelet

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére