Válaszra vár

Illegális molinók a Bajcsy-Zsilinszky úton

Frissítés 2021.01.07.

Tisztelt Katasztrófavédelem!

Szeretnék érdeklődni, hogy lett esetleg valami eredménye a november 16-án meghosszabbított vizsgálatnak?

Válaszukat, munkájukat köszönöm!

------

Frissítés 2020.11.02.

Tisztelt Katasztrófavédelem!
Úgy gondolom, az épületek elé folyamatosan kifeszített reklámhálók egy esetleges tűz esetén hozzájárulhatnak annak terjedéséhez, valamint az ablakok eltakarása miatt nehezíthetik az oltási, mentési munkákat.

Kérem, szíveskedjenek megvizsgálni a helyzetet, és amennyiben tudnak, szíveskedjenek intézkedni!

Köszönettel:
Fónai Kende

------

Frissítés 2020.08.26.
Nem érkezett válasz, a helyzet változatlan.

------

Tisztelt Illetékes!

Budapesten sajnos egyre népszerűbbek az illegális épületháló-reklámok. Sajnos a város központja sem menekült meg ezek elől. A csatolt képek a Bajcsy-Zsilinszky úton készültek. A címek valószínűleg Bajcsy-Zsilinszky út 7., valamint Andrássy út 1.

Kérem, szíveskedjenek fellépni a jelenséggel szemben!

Munkájukat köszönöm!

Tisztelettel:
Fónai Kende

Probléma helyszíne
Budapest VI. kerület, Terézváros, Bajcsy-Zsilinszky út 7

Hozzászólások

 • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés leírását "Frissítés 2020.11.02. Tisztelt Katasztrófavédelem! Úgy gondolom, az épületek elé folyamatosan kifeszített reklámhálók egy esetleges tűz esetén hozzájárulhatnak annak terjedéséhez, valamint az ablakok eltakarása miatt nehezíthetik az oltási, mentési munkákat. Kérem, szíveskedjenek megvizsgálni a helyzetet, és amennyiben tudnak, szíveskedjenek intézkedni! Köszönettel: Fónai Kende ------ Frissítés 2020.08.26. Nem érkezett válasz, a helyzet változatlan. ------ Tisztelt Illetékes! Budapesten sajnos egyre népszerűbbek az illegális épületháló-reklámok. Sajnos a város központja sem menekült meg ezek elől. A csatolt képek a Bajcsy-Zsilinszky úton készültek. A címek valószínűleg Bajcsy-Zsilinszky út 7., valamint Andrássy út 1. Kérem, szíveskedjenek fellépni a jelenséggel szemben! Munkájukat köszönöm! Tisztelettel: Fónai Kende"-ról "Frissítés 2021.01.07. Tisztelt Katasztrófavédelem! Szeretnék érdeklődni, hogy lett esetleg valami eredménye a november 16-án meghosszabbított vizsgálatnak? Válaszukat, munkájukat köszönöm! ------ Frissítés 2020.11.02. Tisztelt Katasztrófavédelem! Úgy gondolom, az épületek elé folyamatosan kifeszített reklámhálók egy esetleges tűz esetén hozzájárulhatnak annak terjedéséhez, valamint az ablakok eltakarása miatt nehezíthetik az oltási, mentési munkákat. Kérem, szíveskedjenek megvizsgálni a helyzetet, és amennyiben tudnak, szíveskedjenek intézkedni! Köszönettel: Fónai Kende ------ Frissítés 2020.08.26. Nem érkezett válasz, a helyzet változatlan. ------ Tisztelt Illetékes! Budapesten sajnos egyre népszerűbbek az illegális épületháló-reklámok. Sajnos a város központja sem menekült meg ezek elől. A csatolt képek a Bajcsy-Zsilinszky úton készültek. A címek valószínűleg Bajcsy-Zsilinszky út 7., valamint Andrássy út 1. Kérem, szíveskedjenek fellépni a jelenséggel szemben! Munkájukat köszönöm! Tisztelettel: Fónai Kende"-ra.

 • Fónai Kende hozzászólt a bejelentéshez.

  Tisztelt Katasztrófavédelem!

  Szeretnék érdeklődni, hogy lett esetleg valami eredménye a november 16-án meghosszabbított vizsgálatnak?

  Válaszukat, munkájukat köszönöm!
 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság válasza:
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés illetékesét "BFKH VI. Kerületi Hivatal Hatósági Osztály "-ról "Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság"-ra.

 • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés leírását "Frissítés 2020.08.26. Nem érkezett válasz, a helyzet változatlan. ------ Tisztelt Illetékes! Budapesten sajnos egyre népszerűbbek az illegális épületháló-reklámok. Sajnos a város központja sem menekült meg ezek elől. A csatolt képek a Bajcsy-Zsilinszky úton készültek. A címek valószínűleg Bajcsy-Zsilinszky út 7., valamint Andrássy út 1. Kérem, szíveskedjenek fellépni a jelenséggel szemben! Munkájukat köszönöm! Tisztelettel: Fónai Kende"-ról "Frissítés 2020.11.02. Tisztelt Katasztrófavédelem! Úgy gondolom, az épületek elé folyamatosan kifeszített reklámhálók egy esetleges tűz esetén hozzájárulhatnak annak terjedéséhez, valamint az ablakok eltakarása miatt nehezíthetik az oltási, mentési munkákat. Kérem, szíveskedjenek megvizsgálni a helyzetet, és amennyiben tudnak, szíveskedjenek intézkedni! Köszönettel: Fónai Kende ------ Frissítés 2020.08.26. Nem érkezett válasz, a helyzet változatlan. ------ Tisztelt Illetékes! Budapesten sajnos egyre népszerűbbek az illegális épületháló-reklámok. Sajnos a város központja sem menekült meg ezek elől. A csatolt képek a Bajcsy-Zsilinszky úton készültek. A címek valószínűleg Bajcsy-Zsilinszky út 7., valamint Andrássy út 1. Kérem, szíveskedjenek fellépni a jelenséggel szemben! Munkájukat köszönöm! Tisztelettel: Fónai Kende"-ra.

 • Fónai Kende hozzászólt a bejelentéshez.

  Tisztelt Katasztrófavédelem!
  Úgy gondolom, az épületek elé folyamatosan kifeszített reklámhálók egy esetleges tűz esetén hozzájárulhatnak annak terjedéséhez, valamint az ablakok eltakarása miatt nehez...
 • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

 • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: BFKH VI. Kerületi Hivatal Hatósági Osztály

 • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Illetékes! Budapesten sajnos egyre népszerűbbek az illegális épületháló-reklámok. Sajnos a város központja sem menekült meg ezek elől. A csatolt képek a Bajcsy-Zsilinszky úton készültek. A címek valószínűleg Bajcsy-Zsilinszky út 7., valamint Andrássy út 1. Kérem, szíveskedjenek fellépni a jelenséggel szemben! Munkájukat köszönöm! Tisztelettel: Fónai Kende"-ról "Frissítés 2020.08.26. Nem érkezett válasz, a helyzet változatlan. ------ Tisztelt Illetékes! Budapesten sajnos egyre népszerűbbek az illegális épületháló-reklámok. Sajnos a város központja sem menekült meg ezek elől. A csatolt képek a Bajcsy-Zsilinszky úton készültek. A címek valószínűleg Bajcsy-Zsilinszky út 7., valamint Andrássy út 1. Kérem, szíveskedjenek fellépni a jelenséggel szemben! Munkájukat köszönöm! Tisztelettel: Fónai Kende"-ra.

 • Krappancsák Hugó hozzászólt a bejelentéshez.

  Úgy tudom van rá rendelet. A pénz ugyanakkor nagy úr.
 • Anonim felhasználó hozzászólt a bejelentéshez.

  Támogatom, néhány ember anyagi haszonszerzéséért elcsúfítják a várost. Ezt a rémálmot fővárosi szinten, rendeleti úton kell megállítani.
 • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: BFKH VI. Kerületi Hivatal Hatósági Osztály

 • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "BFKH VI. Kerületi Hivatal Hatósági Osztály "-ra.

 • Fónai Kende bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére