Megoldatlan

Labirintus

FRISSÍTÉS: 2019.09.09.
"Nem érkezett válasz. Kérem, hogy küldjétek újra! "
-----
FRISSÍTÉS 2019.07.24.:
Tisztelt Illetékes!

A metróállomás megközelíthetőségét éppen nem kifogásoltam, és kifejezetten ellenzem, hogy a kisföldalatti végállomása a felújítás miatt a Deák téren legyen.

Amit viszont problémásnak találok:
- nincsenek egyértelmű útbaigazító táblák
- a laminált A4-eseknek nincs egységes arculata és méltatlanok a tér jelentőségéhez
- a csatolt képen pirossal jelzett sávban nem elég széles a gyalogosok számára rendelkezésre álló hely
---------------------------------

Tisztelt Illetékes!

Kérem, hogy ha már ilyen labirintus készült a Vörösmarty téren, legalább jól láthatóan táblázzák ki az irányokat! (Például a Deák Ferenc tér felől érkezve már a Harmincad utca elején jelezni kellene, hogy a József nádor tér jobbra van, nem előre.)
Jelenleg laminált, esetenként túl magasra helyezett, nem túl informatív A/4-esek tájékoztatnak a használható ösvényekről (inkább csapásokról). A tér nyugati oldalán kialakított gyalogos folyosó nem elég széles ahhoz, hogy zavartalan kétirányú gyalogosforgalmat bonyolítson.

Kérem ellenőrizzék, hogy a gyalogosok számára rendelkezésre álló közlekedőterületek szélessége eléri-e a jóváhagyott terveken szereplő méretet, és biztosítsanak a tér hírnevéhez méltó tájékoztatást arról, hogy az elérni kívánt célpontok (pl. József nádor tér, Váci utca, Erzsébet tér stb.) merre érhetők el a legrövidebb úton! Kérem, hogy a jelenleg szedett-vedett tájékoztató elemek kapjanak egységes arculatot!

Tisztelettel,
Szász László

Probléma helyszíne
Budapest V. kerület, Belváros-Lipótváros, Vörösmarty tér

Hozzászólások

 • Szász László lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

 • Szász László hozzászólt a bejelentéshez.

  Nagyjából befejeződött a felújítás, és csak ezzel oldódott meg. Részemről sokkal inkább megoldatlan, a bejelentés semmilyen pozitív változást nem eredményezett.
 • H. Annamária elküldte az ügyet az illetékesnek: V. kerület Belváros-Lipótváros Városüzemeltető

 • H. Annamária megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2019.07.24.: Tisztelt Illetékes! A metróállomás megközelíthetőségét éppen nem kifogásoltam, és kifejezetten ellenzem, hogy a kisföldalatti végállomása a felújítás miatt a Deák téren legyen. Amit viszont problémásnak találok: - nincsenek egyértelmű útbaigazító táblák - a laminált A4-eseknek nincs ...

 • Szász László hozzászólt a bejelentéshez.

  Nem érkezett válasz. Kérem, hogy küldjétek újra!
 • Kövér Blanka elküldte az ügyet az illetékesnek: V. kerület Belváros-Lipótváros Városüzemeltető

 • Kövér Blanka megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Illetékes! Kérem, hogy ha már ilyen labirintus készült a Vörösmarty téren, legalább jól láthatóan táblázzák ki az irányokat! (Például a Deák Ferenc tér felől érkezve már a Harmincad utca elején jelezni kellene, hogy a József nádor tér jobbra van, nem előre.) Jelenleg laminált, esetenként túl magasra ...

 • Szász László hozzászólt a bejelentéshez.

  Tisztelt Illetékes!

  A metróállomás megközelíthetőségét éppen nem kifogásoltam, és kifejezetten ellenzem, hogy a kisföldalatti végállomása a felújítás miatt a Deák téren legyen.

  Amit viszont problémá...
 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő Egyesület!

  A jelenlegi gyalogos forgalmi rend a Budapesti Közlekedési Központ kérésére, illetve jóváhagyása mellett lett kialakítva. A Budapesti Közlekedési Központ álláspontja szer
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Szász László elküldte az ügyet az illetékesnek: V. kerület Belváros-Lipótváros Városüzemeltető

 • Szász László bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére