Megoldatlan

Illegálisan kihelyezett épületháló reklámok

FRISSÍTÉS 2020.09.10.:

"Csak hogy fénykép is legyen. Jó lenne, ha magát a tartóberendezést és lámpákat is leszereltetnék, akkor nem kerülne vissza 2 héten belül újabb molinó."

-----

FRISSÍTÉS 2020.09.05.:

"Most is ott van kint 2 hatalmas plakát. Meg 4 másik a Bajcsyn. Szóval akkor itt az lesz a játék, hogy kimennek, megállapítják hogy van plakát, megvárják amíg már nincs és bármiféle büntetés nélkül lezárják az ügyet?"

-----

Az Andrássy út - Bajcsy-Zsilinszky út sarkán található épületen jelenleg nem zajlik felújítás, ennek ellenére épülethálón reklámoznak rajta. Kérném az illetékest, hogy jelezzen vissza, ez ilyen formában legális-e, és ha nem, mikor fogják eltávolítani az illegális reklámot az épületről. Köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest VI. kerület, Terézváros, Andrássy út 1

Hozzászólások

 • Dr Kardos Angelika lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  A bejelentéstől számított 1 év alatt nem oldódott meg a probléma.
 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2020.09.05.: "Most is ott van kint 2 hatalmas plakát. Meg 4 másik a Bajcsyn. Szóval akkor itt az lesz a játék, hogy kimennek, megállapítják hogy van plakát, megvárják amíg már nincs és bármiféle büntetés nélkül lezárják az ügyet?" ----- Az Andrássy út - Bajcsy-Zsilinszky út sarkán található épületen jelenleg nem zajlik felújítás, ennek ellenére épülethálón reklámoznak rajta. Kérném az illetékest, hogy jelezzen vissza, ez ilyen formában legális-e, és ha nem, mikor fogják eltávolítani az illegális reklámot az épületről. Köszönöm!"-ról "FRISSÍTÉS 2020.09.10.: "Csak hogy fénykép is legyen. Jó lenne, ha magát a tartóberendezést és lámpákat is leszereltetnék, akkor nem kerülne vissza 2 héten belül újabb molinó." ----- FRISSÍTÉS 2020.09.05.: "Most is ott van kint 2 hatalmas plakát. Meg 4 másik a Bajcsyn. Szóval akkor itt az lesz a játék, hogy kimennek, megállapítják hogy van plakát, megvárják amíg már nincs és bármiféle büntetés nélkül lezárják az ügyet?" ----- Az Andrássy út - Bajcsy-Zsilinszky út sarkán található épületen jelenleg nem zajlik felújítás, ennek ellenére épülethálón reklámoznak rajta. Kérném az illetékest, hogy jelezzen vissza, ez ilyen formában legális-e, és ha nem, mikor fogják eltávolítani az illegális reklámot az épületről. Köszönöm!"-ra.

 • Élhetőbb Városért hozzászólt a bejelentéshez.

  Csak hogy fénykép is legyen. Jó lenne, ha magát a tartóberendezést és lámpákat is leszereltetnék, akkor nem kerülne vissza 2 héten belül újabb molinó.
 • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: BFKH VI. Kerületi Hivatal Hatósági Osztály

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés leírását "Az Andrássy út - Bajcsy-Zsilinszky út sarkán található épületen jelenleg nem zajlik felújítás, ennek ellenére épülethálón reklámoznak rajta. Kérném az illetékest, hogy jelezzen vissza, ez ilyen formában legális-e, és ha nem, mikor fogják eltávolítani az illegális reklámot az épületről. Köszönöm!"-ról "FRISSÍTÉS 2020.09.05.: "Most is ott van kint 2 hatalmas plakát. Meg 4 másik a Bajcsyn. Szóval akkor itt az lesz a játék, hogy kimennek, megállapítják hogy van plakát, megvárják amíg már nincs és bármiféle büntetés nélkül lezárják az ügyet?" ----- Az Andrássy út - Bajcsy-Zsilinszky út sarkán található épületen jelenleg nem zajlik felújítás, ennek ellenére épülethálón reklámoznak rajta. Kérném az illetékest, hogy jelezzen vissza, ez ilyen formában legális-e, és ha nem, mikor fogják eltávolítani az illegális reklámot az épületről. Köszönöm!"-ra.

 • Élhetőbb Városért hozzászólt a bejelentéshez.

  A nagy büdös lóf... Már bocsánat. Most is ott van kint 2 hatalmas plakát. Meg 4 másik a Bajcsyn. Szóval akkor itt az lesz a játék, hogy kimennek, megállapítják hogy van plakát, megvárják amíg már ninc...
 • Járókelő Ügykezelő lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • BFKH VI. Kerületi Hivatal Hatósági Osztály válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  A BFKH VI. Kerületi Hivatal Hatósági Osztályának válasza a csatolmányban olvasható.
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: BFKH VI. Kerületi Hivatal Hatósági Osztály

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés illetékesét "BFKH Hatósági Osztály"-ról "BFKH VI. Kerületi Hivatal Hatósági Osztály "-ra.

 • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: BFKH Hatósági Osztály

 • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés illetékesét "BFKH V. Kerületi Hivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Osztály"-ról "BFKH Hatósági Osztály"-ra.

 • BFKH V. Kerületi Hivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Osztály válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Lukács Máté
  koordinátor

  Járókelő Közhasznú Egyesület

  Tisztelt Uram!

  A 2019. július 11-én, és 2019. augusztus 23-án e-mail útján Budapest Főváros Kormányhivatala V. Kerületi Hivatalához (a továbbiak
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

 • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: BFKH V. Kerületi Hivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Osztály

 • Élhetőbb Városért hozzászólt a bejelentéshez.

  Sziasztok! Ismét egy hónap válasz nélkül, légyszi próbáljátok meg még egyszer, vagy zárjátok megoldatlanként. Köszi!
 • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: BFKH V. Kerületi Hivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Osztály

 • Élhetőbb Városért hozzászólt a bejelentéshez.

  Sziasztok! Egy hónap eltelt, és nem érkezett visszajelzés. Légyszi küldjétek el újra az illetékeseknek. Köszönöm!
 • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: BFKH V. Kerületi Hivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Osztály

 • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés illetékesét "VI. kerület"-ról "BFKH V. Kerületi Hivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Osztály"-ra.

 • Járókelő Eszter elküldte az ügyet az illetékesnek: VI. kerület

 • Élhetőbb Városért bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére