Megoldatlan

Kukákat a Lánchídra?

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2020.03.04.:

A Budapest Közút válasza:
"A 41928 számú bejelentésüket megköszönve ezúton tájékoztatjuk, hogy Budapest területén, így a Lánchídon is, a takarítás, szemét elszállítása, így a hulladékgyűjtő edények kihelyezése nem a Társaságunk, hanem a Fővárosi Közterület-fenntartó NZrt. feladata."

-----

FRISSÍTÉS 2020.03.04.:

Az FKF válasza:
"Tájékoztatjuk, hogy a Duna hidak üzemeltetése nem Társaságunk, hanem a Budapest Közút Zrt. feladata, így a tartályok korlátra, illetve hídszerkezetre történő felszerelését is ők végezhetnék el.
Valamennyi híd pesti és budai oldalán található az FKF Nonprofit Zrt. üzemeltetésében lévő hulladékgyűjtő, így szakmailag indokolatlannak tartjuk a hidakon történő hulladékgyűjtő elhelyezést, de városképi szempontból is aggályos lehet ilyenek telepítése."

-----

Tisztelt Illetékes!
A Lánchíd a gyalogosok körében (elsősorban) nem a mindennapi közlekedést szolgálja. Hanem az emberek (persze főleg a turisták) fotózni, enni, inni járnak ide, tehát elkerülhetetlen hogy hulladék keletkezzen. Sajnos azonban néhányuk a hídon dobja el (lásd a csatolt képen), ezért elég nagy eséllyel kötnek ki a Dunában. Nagyon jó lenne ha helyeznének ki a pillérekhez szemeteseket. Kivéve hogyha ezt valami tiltja! (Műemlékvédelem, stb…)
Bízom benne hogy ez lehetséges, köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest I. kerület, Várkerület, Országos szolgáltatással

Hozzászólások

 • Dr Kardos Angelika lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  A bejelentéstől számított 1 év alatt nem oldódott meg a probléma.
 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt www.jarokelo.hu Csapata!

  Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy levelüket érkeztettük az FPH_KOZP-30710/2020-as érkeztetőszámon és továbbítottuk a Főpolgármesteri Hivatal Városigazgatóság Főosztál
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Főváros Önkormányzata

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Illetékes! A Lánchíd a gyalogosok körében (elsősorban) nem a mindennapi közlekedést szolgálja. Hanem az emberek (persze főleg a turisták) fotózni, enni, inni járnak ide, tehát elkerülhetetlen hogy hulladék keletkezzen. Sajnos azonban néhányuk a hídon dobja el (lásd a csatolt képen), ezért elég nagy eséllyel kötnek ki a Dunában. Nagyon jó lenne ha helyeznének ki a pillérekhez szemeteseket. Kivéve hogyha ezt valami tiltja! (Műemlékvédelem, stb…) Bízom benne hogy ez lehetséges, köszönöm!"-ról "FRISSÍTÉS 2020.03.04.: A Budapest Közút válasza: "A 41928 számú bejelentésüket megköszönve ezúton tájékoztatjuk, hogy Budapest területén, így a Lánchídon is, a takarítás, szemét elszállítása, így a hulladékgyűjtő edények kihelyezése nem a Társaságunk, hanem a Fővárosi Közterület-fenntartó NZrt. feladata." ----- FRISSÍTÉS 2020.03.04.: Az FKF válasza: "Tájékoztatjuk, hogy a Duna hidak üzemeltetése nem Társaságunk, hanem a Budapest Közút Zrt. feladata, így a tartályok korlátra, illetve hídszerkezetre történő felszerelését is ők végezhetnék el. Valamennyi híd pesti és budai oldalán található az FKF Nonprofit Zrt. üzemeltetésében lévő hulladékgyűjtő, így szakmailag indokolatlannak tartjuk a hidakon történő hulladékgyűjtő elhelyezést, de városképi szempontból is aggályos lehet ilyenek telepítése." ----- Tisztelt Illetékes! A Lánchíd a gyalogosok körében (elsősorban) nem a mindennapi közlekedést szolgálja. Hanem az emberek (persze főleg a turisták) fotózni, enni, inni járnak ide, tehát elkerülhetetlen hogy hulladék keletkezzen. Sajnos azonban néhányuk a hídon dobja el (lásd a csatolt képen), ezért elég nagy eséllyel kötnek ki a Dunában. Nagyon jó lenne ha helyeznének ki a pillérekhez szemeteseket. Kivéve hogyha ezt valami tiltja! (Műemlékvédelem, stb…) Bízom benne hogy ez lehetséges, köszönöm!"-ra.

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "Budapest Főváros Önkormányzata"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Címzett!

  A 41928 számú bejelentésüket megköszönve ezúton tájékoztatjuk, hogy Budapest területén, így a Lánchídon is, a takarítás, szemét elszállítása, így a hulladékgyűjtő edények kihelyezés...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Járókelő Dóra elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Járókelő Gergő hozzászólt a bejelentéshez.

  Szerintük a hídra telepített hulladékgyűjtők városképi szempontból aggályosak lehetnek. A szétdobált hulladékkal szerencsére nincs ilyen jellegű probléma, az kifejezetten emeli a városkép színvonalát.
 • Ügykezelő Anita elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Ügykezelő Anita megváltoztatta a bejelentés illetékesét "FKF Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt."-ról "Budapest Közút"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  ** High Priority **

  Tisztelt Bejelentő!

  Köszönjük megkeresését.
  Tájékoztatjuk, hogy a Duna hidak üzemeltetése nem Társaságunk, hanem a
  Budapest Közút Zrt. feladata, így a tartályok korlátra, illetve
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: FKF Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt.

 • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "FKF Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt."-ra.

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére