Ha megosztod, megoldod.

Ha megosztod, megoldod.
Budapest: már 7493 megoldott ügy.


 • Ipoly utcai kirakós

  Hozzáadta: Névtelen felhasználó, 2014. május 08.

  Nem mintha elvárható lenne bárkitől, hogy kirakósozzon a parkoló autóknak szánt felfestéssel, de lehet, hogy érdemesebb lett volna visszafesteni, hogy ne tűnjön fel, mekkora a különbség előtte-utána.

  Alább a hivatalos levelezés olvasható

  A jelentést elküldtük az illetékesnek. Ha választ kapunk rá, itt fogjuk közzétenni.

  Hozzászólások

  Ha a bejelentés követését választja, minden változásról kap értesítést (hozzászólások, fejlemények, válaszok) e-mailben.

  ✔ Küldés

  Zsolt - Nem regisztrált: Csak az egyik oldalán van kopóréteg, nem célszerű megfordítani. A legjobb az lett volna, ha a festett térkőveket kidobják, és helyette más színű (pl piros) térkővel rakják újra a sávokat, de gondolom amikor kiírták a pályázatot, erre senki nem gondolt.
  Axl - Nem regisztrált: És a festett köveket megfordítani nem lehetett volna?
  peter - Nem regisztrált: Sok.fogyatekos magyar...
  peter - Nem regisztrált: Sok.fogyatekos magyar...
  Trolleybus - Nem regisztrált: A mellettünk lévő utca járdájának térköve is hasonló, csak az újrafelhasznált, mert olyan csíkok nyomai vannak rajtuk, amik még a környéken sincsenek. Amúgy ezt a visszatérkövezést kiadhatnák gyerekeknek, hogy ők rakosgassák vissza, mint egy puzzle-t.
  Karcsi - Nem regisztrált: Kompletten egész Újlipótvárosban problémák vannak azokkal a térkövekkel amiket bármilyen ok miatt felszednek majd visszatesznek...Sehol nem fektetnek energiát abba, hogy normálisan lerakják őket ezért nagyon hamar elkezdenek besüppedni és hepehupás lesz az egész járda.. A Pannónia utcában a Bessenyei és Garam utca közt is érdemes megnézni a járdát..ott legalább 3 különböző színű térkővel burkoltak...undorító ahogy kinéz... A parkolósávok felfestése pedig egy külön téma...összevissza van az egész...ahol lekopott ott nem festik vissza...ahova nem kellene oda festenek....Pannónia-Tisza utca sarka egy jó példa ahol teljesen logikátlan a sávok felfestése mivel egy autókijáró elé festettek parkoló helyet..
  Szemfüles - Nem regisztrált: És még az autók is hogy megváltoztak. :)
  kakalaka - Nem regisztrált: Gróf Szinusz: hogy te is értsd, ez két külön szakasza a járdának... az egyiket felszedték a másikat nem.
  Tófalvy Péter: Még ha vissza is festették volna a csíkot, ez az össze-vissza fehér mintás térkő elég ronda.
  Gróf Szinusz - Nem regisztrált: A két kép nem ugyanaz. Az egyiken van csatornafedél, a másikon nincs.
  Tommy - Nem regisztrált: LOL

  Probléma státusza

  Megoldatlan

  Térkép

  Bejelentéssel kapcsolatos fejlemény »
  Új információja van az ügyről?
  Értesítsen minket a fejleményekről.